Rendőrségi jegyzőkönyv készült?

Egykori MSZP-s akarja befeketíteni Daróczi Dávidot?

Egy korábbi szocialista politikus azt állítja, Gyurcsány Ferenc lemondása előtt készült rendőrségi jegyzőkönyv Daróczi Dávidról, de ezt a pártja később "eltussolta".

2010.04.28 07:30

Már több éve kizárták az MSZP-ből azt a politikust, aki a napokban azt tudatta a Napi Ásszal: Gyurcsány Ferenc lemondása előtt készült egy felvétel az Alterego melegklub előtt, melyen Daróczi Dávid egy V. László nevű férfival látható. Az egykori MSZP-s B. Gyula még a férfi telefonszámát is rendelkezésre bocsátotta.

A megkeresésre László úgy reagált, hogy közte és B. Gyula között évek óta tartó, személyek sérelmek vannak, több alkalommal próbálta már a férfi befeketíteni az ő nevét - írja a Napi Ász.

A lapnak elmondta: az Alterego bár előtt térfigyelő kamera rögzítette V. Lászlót Daróczi Dáviddal. A rendőrség ott járt, jegyzőkönyv is készült, de senkinek sem állt érdekében, hogy a volt kormányszóvivő privát életéről kikerüljön bármi, ami nem vetne rá jó fényt. A pártja ezt belső ügyként kezelte - fogalmazott a Napi Ászban B. Gyula.

V. László a lapnak elmondta, ellenfele azért állt most elő a történettel, mert a közte és B. Gyula közt levő ügyek közül - melyek több éve húzódnak -, több már a bíróságon van. Korábban egy autóvásárlási ügy kapcsán összekaptak, azóta is tart a harc.

V. László feltette a kérdést, vajon B. Gyula másokat is hírbe hozott-e ilyen módon? De azt sem érti, hogy fordulhatott elő ilyen mértékű gyalázás az MSZP-s politikus fejében - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia elbűvölte Daróczi Dávid mamáját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.