"Orbán Viktor hozhat megoldást"

Choli bácsi kimondta: nem bízik sem a hatóságokban, sem a magyarokban

Nem rejti véka alá az elhunyt egykori kormányszóvivő gyászoló édesapja: nem bízik a magyar rendőrségben, mert csak közigazgatási eljárás keretében vizsgálják fia halálának körülményeit.

2010.05.06 14:30ma.hu

A gyászoló apa szerint Orbán Viktor beiktatásáig nem lesz olyan ember, aki megnyugvást hozhat neki a - véleménye szerint - gyilkossági ügyben. Ő megoldást adhat. Choli Daróczi József odáig ment, hogy kimondta: nem csupán a jelenlegi hatalomban nem lehet megbízni, de senkiben sem, aki magyar.

Egyáltalán nem bízik a hatóságokban, de összeségében a magyarokban sem. Hogy kijelentésével konkrétan mire gondolt Choli bácsi, nem tudni, mert rövid közlendője után letette a telefont - adta hírül a Napi Ász.

Daróczi Dávid volt kormányszóvivő április 2-i halála óta - mely az eddigi információk szerint öngyilkosság volt - az édesapa keresi a választ a miértekre.

Úgy véli, nagyon sok minden nem stimmel a fia halálának körülményeit illetően, számára sok gyanús dolog felmerült, melynek véleménye szerint nem nézett utána alaposan a rendőrség. Nyomozót fogadott fel az igazság kiderítésére.

Choli Daróczi József pár hete vendég volt Hajdú Péter műsorában, ahol kerek-perec kijelentette, hogy fia nem lett öngyilkos, hanem megölték, és ezt úgy véli, számos dolog alátámasztja.

A műsorvezető kérésére még annak a személynek a nevét is papírra vetette, aki véleménye szerint felelős Daróczi Dávid haláláért. Hajdú Péter azt ígérte, hogy a leírtakat egy ügyvédre bízza.

Közben a hírek szerint Liptai Claudia, a volt kormányszóvivő szerelme a rendőröknek bevallotta, hogy valóban szakítottak Daróczival a haláleset előtt.

Choli bácsit a dolog még inkább felzaklatta, és most Liptaitól is válaszokat vár: hiszen mégiscsak ő volt a fia párja és állítólag a jegyese is - fogalmazott az elhunyt Daróczi Dávid édesapja.

Olvassa el, miket tart bizonyítéknak Choli bácsi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.