Külföldre utazott felejteni a sztár

Lányát itthon hagyta a megtört Liptai Claudia

Nem késlekedett tovább, összecsomagolt és külföldre utazott a színésznő-műsorvezető, aki április eleje óta a volt kormányszóvivőt gyászolja - Liptai Claudia végül gyermekét se vitte magával.

2010.05.17 07:30ma.hu

A kis Pankát édesapjánál, Gesztesi Károlynál hagyta Liptai Claudia, és külföldre távozott - A gyászoló sztár régóta tervezte már az utat, most azonban már külföldön csöngött ki a mobilja, amikor újságírók keresték volna. Hogy hová ment, azt tévécsatornájának sem mondta el, egy hozzá közel álló forrás szerint azonban a Maldív-szigetekre ment. Itt nyaralt nem olyan rég Daróczi Dáviddal is.

Korábban felröppent a hír, hogy lányát és volt férjét, Gesztesit is vinné magával Liptai Claudia, de a színésznek esze ágában sincs elutazni. A színésznő hollétéről Koltay Tamásnak, a TV2 szóvivőjének nincs tudomása, a tévébe való visszatérése időpontját sem tudják egyelőre - de a Jóban Rosszban sorozatban nem kért szabadságot. Nagy Tamás, a sorozat producere azonban nem tud róla, mikor forgat legközelebb Claudia - adta hírül a Napi Ász.

A csinos műsorvezetőt teljesen letaglózta szerelme halála, Liptai Claudia ugyanis már több mint fél éve volt Daróczi Dávid kedvese, amikor a férfi április 2-án elhunyt.

Bár felröppentek olyan hírek, hogy Daróczi ismerősei közül többen gyilkosságra gyanakszanak - köztük az édesapja -, a rendőrség legutóbbi közlése szerint egyértelmű, hogy öngyilkosságot követett el a volt kormányszóvivő.

Liptai Claudia a haláleset után nem sokkal megjelent a Mokka című reggeli műsorban, melyet a jelenlegi időszaktól eltekintve maga is vezet, ahol könnyek közt beszélt a történtekről.

Azóta azonban nemigen szólalt meg, de pár nappal ezelőtt már kimerészkedett a Vidámparkba kislányával, Pankával.

Eredetileg a volt férje, Gesztesi Károly is velük tartott volna az ott megrendezett jótékonysági programra, de Liptai végül talpig feketébe öltözve, kettesben sétálgatott a lányukkal.

A gyermek rajongókat kedvesen fogadta, autogrammot osztott, és sétált Pankával a paprikás krumpli főző versenyen. Az érdeklődésre elmondta: nyugodtan fotózhatják, de interjút adni még nem készült fel.

Korábban a helyeket is kerülte, ahol jelen lehetnek a média munkatársai. Talán lassan szeretne visszatérni a "körforgásba", de előbb felejteni utazott külföldre.

Túl van a nehezén Liptai Claudia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.