A barátok szerint nem sokat tudott Dávidról

Nem érdekli a börtön! - Daróczi apja vérbosszút esküdött

Nem nyugszik bele abba a volt kormányszóvivő édesapja, hogy lezárult a Daróczi-akta - mindent megtesz, hogy belenézhessen az eddigi tanúvallomásokba. Ha megtudja, ki ölte meg a fiát, véres bosszút áll!

2010.05.18 10:28ma.hu

A Daróczi Dávid halálának körülményeit vizsgáló rendőrségi eljárás a napokban lezárult - eszerint egyértelmű, hogy a volt kormányszóvivő öngyilkos lett. Édesapja, Choli Daróczi József azonban már előre jelezte, ő nem fogja elfogadni a vizsgálat eredményét.

Amint a közigazgatási eljárás lezárul, feljelentést tesz. Így lehetősége lesz belenézni a tanúvallomásokba - kíváncsi Liptai Claudia szavaira is. Choli bácsi szerint sok olyan momentum van, ami arra mutat, hogy Dávid nem lehetett öngyilkos. Az ellentmondó tanúvallomások, a buli, ami a fia halála előtt a lakásban zajlott.

Ha kiderül, hogy Daróczit megölték, és ő megtudja, ki tette, ő azt az embert megöli - szögezte le az édesapa. Az sem érdekli, ha börtönben kell meghalnia.

Daróczi Dávid baráti köre ugyanakkor úgy véli, édesapját életében kevésbé érdekelte a fia. Nem volt köztük napi kapcsolat, csak hébe-hóba beszéltek. Van, aki szerint a volt kormányszóvivő Batiz Andrásékat tekintette igazi családjának, velük töltötte a karácsonyt is. Choli bácsi nem tudhatott eleget Dávidról, ezért képtelen elfogadni, hogy öngyilkos lett - adta hírül a Kiskegyed.

Daróczi Dávid április 2-án hunyt el. Egy ismerőse talált rá a budapesti, Andrássy úti lakásban, melyet Batiz András adott neki használatra. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a mindössze 37 éves volt kormányszóvivő életét.

Az egykori kormányszóvivő halálával kapcsolatban egy hete lezárult a rendőrségi vizsgálat.

A közleményben, melyet kiadtak, az áll: a helyszíni szemle, a tanúk által elmondottak és az igazságügyi szakértői vizsgálatok adatai alapján egyértelműen bebizonyosodott, hogy az egykori kormányszóvivő nem bűncselekmény áldozata lett, hanem önkezével vetett véget életének.

Daróczi Dávid édesapja ugyanakkor kezdettől fogva nem hiszi el ezt a változatot. Nem sokkal fia halála után Hajdú Péter műsorában meggyőződéssel állította, hogy fiát megölték. A gyilkosság mögött pedig azok a gazdasági vállalkozások és körök állnak, akik a fia körül voltak.

Több kérdés is van, melyre ő személy szerint szeretne választ kapni, és nem nyugszik, amíg ki nem derül az igazság fia halálával kapcsolatban. Mint fogalmazott, egyáltalán nem bízik a hatóságokban, de összességében a magyarokban sem.

Úgy véli, vannak gyanús dolgok Daróczi Dávid halálát illetően, melynek nem nézett utána alaposan a rendőrség.

Halála előtt még üzent Daróczi Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.