Zámbóék kitartásra biztatják Daróczi apját

Zámbó Árpy: Nem alaptalanul gyanakszik gyilkosságra Choli bácsi

Kezdetektől fogva érdeklődve figyeli a volt kormányszóvivő halálának körülményeiről megjelent, újabb és újabb híreket Zámbó Árpy - Úgy véli, Jimmy családja ugyanolyan helyzetben van, mint Darócziék: nem kaptak kielégítő választ a döbbenetes eseményre.

2010.05.11 09:40ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Zámbó Jimmy halála óta kilenc év telt el - családja nagy fájdalma, hogy máig nem tudják pontosan, mi történt az énekessel. Zámbó Árpy ezért megérti, min megy most keresztül Daróczi Dávid édesapja és hozzátartozói. Úgy véli: Choli Daróczi József nem alaptalanul gyanakszik gyilkosságra.

Persze nem biztos, hogy az apai megérzések beigazoldónak - de semmi sem rosszabb a gyötrő kétségek közötti őrlődésnél. Ő sem fogja soha feldolgozni, hogy nem tudja, mi történt a testvérével. Biztos, hogy a teljes igazságot nem ismeri. Elengedni sem lehet megnyugtatóan egy halottat, ha tisztázatlanok a halála körülményei.

Zámbó Árpy elmondta: ő azt sem bánja, ha Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva kiadja könyvét és ezzel pénzt is keres. Aki megválaszolja a gyötrő kérdéseket, attól semmit sem sajnál - szögezte le a Napi Ászban Árpy.

Daróczi Dávid édesapja nem nyugszik, amíg ki nem derül az igazság fia halálával kapcsolatban.

A volt kormányszóvivő április 2-án halt meg egy budapesti, Andrássy úti lakásban, mely Batiz András tulajdona volt és az utolsó időszakban Daróczi lakta.

Az eddigi vizsgálatok alapján a volt kormányszóvivő öngyilkosságot követett el. A gyászoló apa nem hisz ebben - Hajdú Péter műsorában hetekkel ezelőtt kimondta, hogy szerinte fiát megölték, a gyilkosság hátterében azok a gazdasági vállalkozások és körök állnak, akik a fia körül voltak.

Nemrég árulta el: ő egyáltalán nem bízik a hatóságokban, de összességében a magyarokban sem.

Choli Daróczi József úgy véli, nagyon sok minden nem stimmel a fia halálának körülményeit illetően, számára sok gyanús dolog felmerült, melynek véleménye szerint nem nézett utána alaposan a rendőrség. Nyomozót fogadott fel az igazság kiderítésére.

Több kérdésre választ szeretne kapni Liptai Claudiától, Daróczi Dávid kedvesétől is - úgy gondolja, sok olyat tudhat, amiről feltétlenül tudnai kellene az elhunyt családjának is.

Ötvenezerért árulják Zámbó Jimmy emlékét - nem kell senkinek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.