Fenyő Iván alakítaná a volt kormányszóvivőt?

Film készül Daróczi és Liptai szerelméről?

Megfilmesítenék Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő életét, ebben persze Liptai Claudiával való szerelme is benne lenne - Úgy hírlik, a főszereplők között felmerült Csányi Sándor, Gáspár Sándor és Fenyő Iván neve is.

2010.06.01 07:30

Filmet forgatnának Daróczi Dávid életéről. Egy neve elhallgatását kérő fiatalember, aki több forgatókönyvet írt már, a Napi Ásznak elárulta: megkeresték páran egy filmes cégtől, hogy készítsen szinopszist.

Az elképzelésüket előadták, ő pedig már írja a forgatókönyv keretét. Ami biztos: Daróczi Dávid életéről és végzetes szerelméről fog szólni a sztori.

Liptai Claudia karaktere is meg fog tehát jelenni. Nagyrészt valós eseményeken alapul majd a történet, de egy jó adag fikciónak is kell benne lenni az igazán jó drámai alkotás megteremtéséhez - tudta meg a Napi Ász.

A lap megírta: a szereplőkről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de az író szerint felmerült Gáspár Sándor, Fenyő Iván és Csányi Sándor neve is. Hogy Liptai Claudia minderről tud-e, az kérdés. Biztos azonban, hogy könyvet is készülnek megjelentetni a filmmel párhuzamosan.

Liptai Claudia a TV2-őn keresztül üzente, hogy semmilyen ügyben sem szeretne nyilatkozni senkinek sem.

Fenyő Iván a megkeresésre úgy reagált: jólesik neki, hogy rá gondoltak. Mint fogalmazott azonban, őt ezzel még senki sem kereste meg, így korai lenne erre bármit mondania. Hálás, ha egy szerep kapcsán valóban gondolnak rá és Csányi Sándorra - mondta el a Napi Ászban Fenyő Iván.

Daróczi botrányos halotti tora - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.