Folyamatosan egyeztet visszatéréséről

Hazatért Liptai Claudia - Már nevetni is képes

Visszatért külföldi pihenéséről a csinos műsorvezető - Repülőgépe landolása után Liptai Claudia rögtön kislányához, Pankához sietett. Úgy tudni, visszatérése már csak napok kérdése a Mokka című reggeli műsorba.

2010.05.26 08:30ma.hu

Hazatért Liptai Claudia, aki gépe landolása után rögtön kislányáért, Pankáért ment - A gyermek ugyanis nem tartott vele Londonba, ahová a színésznő-műsorvezető pihenni utazott, de minden nap beszéltek egymással telefonon.

A Napi Ász információi szerint hazatérése óta folyamatosan egyeztet csatornájával a Mokkába való visszatérésről Liptai Claudia. Kollégái szerint jót tett neki a távolmaradás, hangulata is jobb, már nevetni is képes, ami különösen fontos, ha vissza akar ülni a reggeli műsorba.

Liptai Claudia kötetlen időtartamú szabadságot kapott csatornájától a párja, Daróczi Dávid halála után, de a Jóban Rosszban sorozattal felvett néhány jelenetet, mert a karakter távollétét már nem tudták volna tovább húzni - adta hírül a Napi Ász.

Néhány napja már napvilágot látott a hír, miszerint Liptai Claudia várhatóan május végén tér vissza a Mokkába.

Egy neve elhallgatását kérő TV2-ős dolgozó azt nyilatkozta, május 31-én visszaül a műsorvezetői székbe a sztár, és Kárász Róbert lesz a partnere, mivel korábban is összeszokott párost alkottak.

Ez ugyanakkor némi veszélyt is rejt magában, hiszen éppen Kárász Robi volt az, akivel Claudia leült beszélgetni a Mokkában a szerelme, Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő halálát követően, és könnyek között beszélt a tragédiáról.

A Jóban Rosszban sorozat stábjával ugyanakkor forgatott az elmúlt hetekben a színésznő, és kollégái szerint profin látta el feladatát. Munka közben szinte észre sem lehet venni, mekkora tragédia érte.

Liptai Claudia ráadásul egy életvidám karaktert alakít, ezért duplán nehéz a dolga - egyik kollégája azt nyilatkozta, a stábra való tekintettel a sztár igyekszik magát összeszedni, ők pedig jó hangulatot teremtenek a számára.

Felhúzta magát a stúdióban Liptai Claudia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.