A szexről poénkodott Claudia

Liptai miatt hideg zuhany kellett Szabó Győzőnek!

Élő adásban viccelődött a nyilvános szexről Liptai Claudia a Bumeráng műsorvezetőivel - A vöröshajú műsorvezető nemcsak bevallotta, hogy ilyesmiben neki is volt része, de egy pikáns emléket is elárult.

2010.07.29 09:40ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Jóízűen beszélgetett a minap Liptai Claudia a Mokkában Bochkor Gáborral és Boros Lajossal a nyilvános szexről egy fiatal pár kapcsán, akik a Petőfi-híd lábánál szexuális kalandba keveredtek. Kárász Robi visszafogottabb volt, ám Claudia egyre pikánsabb kérdéseket tett fel a két műsorvezetőnek.

Boros Lajost megkérdezte, gondolt-e már arra, hogy a Széchenyi-fürdőben szexuális kalandba keveredjen. Bochkor úgy vélte, izgalmas, amikor ott a lebukás veszélye, de ha látnák és néznék, az őt nem ösztönözné.

Claudiáról is kiderült, hogyan látja az ilyesmit. Elárulta, gondolkodott már azon, mi volt a legnyíltabb terep, amit vállal az ember - akkor egyfolytában azon jár az esze, jön-e a kukásautó, és elviszi a kukát az ember alól - nevetgélt a műsorvezető, aki érdeklődésre hozzátette, hogy a színpad azért más ilyen szempontból, ott nincs érzelem.

Bár amikor a Valami Amerikát forgatták, Szabó Győzővel való szexjelenete után Győzőnek ki kellett mennie, hogy hideg zuhannyal lehűtse magát, nevetett Claudia - írja a Napi Ász.

Liptai Claudia május végén ült vissza a műsorvezetői székbe a Mokka élő adásába - A csinos műsorvezető áprilisban elveszítette kedvesét, Daróczi Dávid volt kormányszóvivőt. A haláleset komolyan megviselte őt.

Mint a sorozat régi szereplője, korábban visszatért forgatni a Jóban Rosszban stábjával, de élő műsort kedélyállapota miatt csak később tudott vállalni.

Az indiai lélekelemző, Joshi Bharat nemrég beszélt arról: ő segít a színésznő-műsorvezetőnek abban, hogy ismét magára találjon. Gyásza mellett Liptainak helyt kell állnia a munkában és kislányát, Pankát is nevelnie kell, akinek édesapja a sztár korábbi férje, Gesztesi Károly.

Joshi elárulta, hogy gyakran beszélget Claudiával, barátként, de egyben szakemberként viszonyul hozzá - ráadásul Liptai nem először beszélt vele nyíltan magánéletéről, hiszen korábban házassága válságáról a sorselemző műsorában is vallott.

Bharat szerint Claudia túl van a nehezén, de muszáj is jobban lennie és erősnek maradnia. Minden barátra és segítségre szüksége van.

Claudiának nem kell félnie - jól áll neki pár kiló!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.