Ő tudhatja a titkait

"Muszáj neki!" - Joshi Bharat segít Liptait talpraállítani

Az indiai lélekelemző is tartja a lelket a csinos műsorvezetőben, akinek gyásza mellett helyet kell állnia a munkában és a gyermeknevelésben is. Joshi szerint Claudiának erősnek kell maradnia.

2010.07.20 07:40ma.hu - Kiskegyed - tv2.hu

Minden barátra és segítségre szüksége van a Mokka műsorvezetőjének szerelme elvesztése után - különösen Joshi Bharat-ra, aki egyben szakemberként viszonyul hozzá, és neki már nem először beszélt nyíltan magáról Liptai Claudia.

Korábban a házassága válságáról mesélt az indiai sorselemző műsorában. Kettesben, meghitten szoktak beszélgetni - a tragédia óta nagyon sokat - vallotta be Joshi. Számos dolog szóba kerül köztük. A szakember szerint egyébként Claudia már túl van a nehezén. Muszáj is neki jobban lennie, hiszen a munka mellett gyermeke nevelésével is törődnie kell - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia május végén visszaült a Mokka műsorvezetői székébe - lefogyva, de a tőle megszokott profizmussal vezeti a reggeli ébresztőt.

A Jóban-Rosszban sorozatba azonban már valamivel korábban visszatért forgatni, hiszen ott nem élő műsorról volt szó. A jeleneteket előre felvették - munkatársai szerint azonban ebben a munkában is figyelemreméltó volt a fegyelmezettsége.

Nagy Tamás producer júniusban úgy nyilatkozott, Claudia elképesztően profi, nem véletlenül tart ott, ahol. Ha nem tudnák, mi történt vele a magánéletben, senki sem venné észre: a kamera előtt remekül játssza karakterét.

A producer - aki egyébként Liptai jó barátjának tartja magát -, ugyanakkor úgy nyilatkozott: nem lehet azt mondani, hogy a vöröshajú sztár a régi. Talán soha nem is lesz az.

Nagy Tamás bevallotta, annak idején Gesztesi Károly és Claudia válási kálváriájának se örült, hiszen mindkettőjüket kedveli. Az azonban, hogy Claudia Daróczi Dávidot elveszítette, szörnyű.

Nagyon sajnálja, hogy mindez megtörtént - rossz volt látni nagyon a profin szereplő színésznőt később, magába roskadva a büfében, az öltözőben vagy az irodában - ismerte be a barát és munkatárs.

Mit titkol Joshi Bharat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.