A cigányrontás tényleg fog?

Levették az átkot Claudiáról!

Vannak, akik csak mosolyognak, amikor azt hallják, Claudiát elátkozta Darózi Dávid édesanyja. Ám akadnak olyanok is, akik erre azt mondják: ennek fele sem tréfa, mert a cigányátok igenis fog!

2010.07.14 17:32Kiskegyed

Daróczi Dávid édesanyja először még "kis menyének" hívta Liptai Caudiát. Állítólag amíg élt a volt kormányszóvivő, még jóban is voltak, hiszen Dávid többször is elvitte és a kis Pankát édesanyjához, vagy ahogy ő hívta: Cica mamához. Ám a fia halála óta "Cica mama" nem nézi jó szemmel a műsorvezető viselkedését. Szerinte még túl korai Claudiának szórakozni, főként úgy, hogy azt ország világ látja. - írta meg a Kiskegyed.hu.

Állítólag az is bántja, hogy míg az ő gyásza egyre mélyebb, addig a színésznő láthatóan kezd túllépni a történteken. Ráadásul több ellentmondást is felfedezni vél Claudia vallomása és a fia halála körül. Elkeseredésében az idős asszony elátkozta a színésznőt, de állítólag még a kislányát, Pankát sem kímélte...

Daróczi Dávid édesapja, Choli bácsi is elképzelhetőnek tartja, hogy tőle külön élő felesége valóban elátkozta Claudiát és a kislányát.

- Én április 20. óta nem olvasok újságot, de tévét sem nézek, így nem tudom, mi újság van Claudia körül. Egy azonban biztos: a cigányátok fog! Hogy mennyire, az az átok milyenségétől függ, vagyis attól, hogy ki, hogyan és miért átkozott meg valakit. Egy döglött disznó miatt senkit sem lehet elátkozni, ám a meggyilkolt fiáért már komoly átkokat szórhat valaki! És nem csak azt átkozhatja el, akit felelősnek tart, hanem még az írmagját is! Az átoknál komoly ok és okozati összefüggés van, és a cigányátkot komolyan kell venni. Az átok feloldása lehetséges, ám csakis egy cigány jós szedheti azt le, és az sem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között teszi ezt - árulta el Choli bácsi a Kiskegyednek.

Az átoktól természetesen Claudia is megijedt. A rontás levételére megkereste jósnőjét, Gazsi Gizellát. Az oldás sikeres volt, a színésznőre ezután boldog élet vár. De hogyan is működik egy ilyen oldás?

- Nagyanyám és édesanyám is jósok voltak, és ők hagyták rám azt az ősi mondást, ami tökéletes a rontás oldására. Hogy mi ez, az természetesen hét pecsétes titok, de miközben a megátkozott köré egy védőburkot vonok, ezt a mondást mondogatom. A végén egy piros fonál kerül fel a csuklójára, amely megvédi a további rontásoktól.

Sok híres ember kezén látható ez a fonál, amit ha egyéb védelemmel is kiegészítünk, nem kell életük végig hordaniuk. Choli bácsinak abban tökéletesen igaza van, hogy nem mindenki alkalmas a rontás levételére. De én az ősi mondásnak köszönhetően meg tudok birkózni ezekkel az átkokkal - mondta el Gazsi Gizella a Kiskegyed kérdésére.

Olvasson még többet a Daróczi-drámáról Itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.