"Beismerem: én írtam a forgatókönyvet"

"Lebuktunk!" - Havas Henrik Daróczi tragédiáján poénkodott?

Elege lett Havas Henriknek abból, mekkora felhajtás van még mindig az elhunyt Daróczi Dávid, Liptai Claudia, majd a képbe került állítólagos szerető körül. Kissé bizarr módon figurázta ki a szituációt.

2010.07.06 08:35Fotó: hblog.hu - kiskegyed.hu

A Tanár úr úgy döntött, beismeri, hogy az átlagosnak nem mondható forgatókönyvet ő írta. Sőt, már a folytatás is készen áll! "Lebuktunk!" - közölte internetes naplójában, a havasvideoblog.hu-n.

Mint írta, az egyik lap szerint előre megírt forgatókönyv szerint zajlott Daróczi Dávid és Liptai Claudia szerelme. Ez így van, és ő írta a forgatókönyvet. Természetesen nem ingyen, Liptai és Gesztesi Károly is adott neki pénzt, és fordulatos történetet kértek.

Ő kitalálta, hogy jöjjön a történetbe harmadik személy, például kiugrott pap, de ilyen nem akadt, így szóba került, legyen roma származású a szerető. Daróczi belement a játékba, mert ő azt mondta neki, elmehet a Maldív-szigetekre - részletezte ötletét Havas Henrik a havasvideoblog.hu-n.

Hozzátette: persze nem akar viccet csinálni a volt kormányszóvivő halálából, de a hírfolyamok működési elvét ily módon szeretné demonstrálni. Már azt is tudja, mi következik: Claudia még idén terhes lesz, kicsit kreol gyermeke születik, és mehet a találgatás újra, kié a baba.

Gesztesi is be fog jelentkezni nyilván, hiszen ő is kreol, igaz, nem roma. Majd jön ismét a szerető, aki megmutatja üvegben Daróczi lefagyasztott spermáját, mondván, ha neki van ilyen, Liptainak is lehetett.

A történet végén pedig a volt kormányszóvivő feltámad, és a jeleneteket megállapodás szerint csak bizonyos sajtóorgánumok teszik közzé - írta a havasvideoblog.hu-n Havas Henrik.

A Tanár úr a megkeresésre annyit mondott: ha valaki netán komolyan venné azt, amit leírt, nézze meg a kommenteket: a hozzászólók továbbszőtték a bulvársztorit - adta hírül a Napi Ász.

Havas Henrik keményen odaszólogatott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.