A Tanár úr elszigetelné a műsorvezetőt!

Havas Henrik: Összeurópai ügy Mónika ártalmatlanítása

Tökéletesen egyetértett Fábry Sándorrral a Tanár úr - A humorzsák korábban megjegyezte Erdélyi Mónikának, hogy talán elmehetne háztartásbelinek is. Havas Henrik videoblogjában nem túl hízelgőn nyilatkozott az egykori kibeszélőshow háziasszonyáról.

2010.06.07 11:30ma.hu

Jó ötletnek tartja Havas Henrik Fábry Sándor tanácsát, miszerint Erdélyi Mónika elmehetne háziasszonynak. Videóblogjában úgy fogalmazott, nem tudja, van-e ebben az országban egy igazi hazafi, aki szeretne minket megmenteni Mónikától, és befogadná ezt a derék asszonyt, aki mosna, vasalna, takarítana rá. Főznie nem kéne, mivel bárkit elvihet egy ételmérgezés, viccelődött Havas - írja a Napi Ász.

A Tanár Úr kifejtette, úgy véli, kormányszintre kéne emelni a Mónika-kérdést. Szeretné, ha az új kormány programba venné Mónika ártalmatlanítását, szigeteljék el a külvilágtól. Azt javasolja, gyűjtsenek Európa-szerte aláírásokat ennek érdekében, hiszen ez összeurópai ügy. Mi több, talán a civilizáció sorsát is befolyásolná a döntés - humorizált Havas Henrik.

Erdélyi Mónika a Napi Ászon keresztül azt üzente neki: elfogadja, hogy Havas ezt gondolja, de ugyanakkor úgy véli, hogy a kispadról könnyű kritizálni - írta meg a lap.

Az egykori kibeszélős show háziasszonya nemrég Fábry Sándor vendége volt az Esti Showder-ben.

Mónika egy éve ismét egyedül neveli két lányát. Fábrynak bevallotta, a minap egy férfi kollégája megölelte, és ez nagyon jól esett neki. Vágyik valakire, akinek a vállára hajthatja a fejét, de hozzátette: tudja, a nagy szerelem nem holnap fog eljönni.

Szóba került volt párja, Mukli Gyula is, akiről a sztár nem mondott rosszat. Jóban vannak és apaként is lehet rá számítani - sőt, Gyula édesanyja is szívesen segít a közös gyermek körül.

Annak idején Gyula mesélt Joshi Bharat műsorában Mónikával való kapcsolata felbomlásáról - azt mondta, mindig Mónika hordta a nadrágot.

A témát Fábry meglovagolta, és megemlítette a sztárnak: mi lenne, ha egy férfi kedvéért mondana le a tévézésről, és beállna háztartásbelinek. Erre Mónika egyszerűen beintett.

A tévés ugyanakkor elmondta, a saját stúdióját nagyon hiányolja, és irigyli Sándort az övéért. Úgy fogalmazott: ő szerette uralni a stúdiót és jó érzés volt, hogy az ő neve állt a falakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.