Eltűntették a riporter oldalát...

Videóval! Havas Henrik nyakig úszik az adósságban!

A Tabu Tv megtudta: Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információink szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhető el a havashenrik.hu!

2010.02.06 18:30Tabu tv

Úgy tudjuk, hogy nem csak az üzemeltetőnek nem tudott fizetni a médiás tulajdonában álló cég, hanem a céges telefonokat is kikapcsolták náluk, anyagi okokra hivatkozva.

A mai nap megdöbbentő dolog történt Havas Henrik háza - illetve pontosabban a weboldala - táján, ahol a látogatók ezúttal a botrányos bogbejegyzések helyett csak egy fehér oldalt találnak a következő felirattal: "A havashenrik.hu oldal számlatartozás miatt ideiglenesen nem elérhető!".

A Tabu Tv internetes videójában járt utána annak, hogy mi történt az oldallal, amikor is érdekes dologra bukkant: a havashenrik.hu-t üzemeltető cég szerint már több mint egy hónapja elmaradása van feléjük Havas cégének, és már az előző havi díjat is csak két részletben tudták rendezni.

A hoppon maradt Havas Henrik rajongók nem értik, hogy hová lett a híresség pénze, aki egyébként korábban a nevével fémjelzett médiaiskolával is nagy botrányba keveredett. "Még körülbelül egy évvel ezelőtt keresett meg bennünket Havas Henrik egy együttműködéssel kapcsolatosan. Akkor az internetes blogjában megjelent videók szöveges tartalmát tettük közzé a napiaszonline.hu hírportálon, ezért cserébe pedig átjárhatóságot biztosítottunk az Ő és a mi kiadványaink között. Néhány hónap után több hétig nem értük el őket, majd újra jelentkeztek, és azt kérték, hogy segítsünk nekik az előző szolgáltatójuktól való elszakadásban, akiknél szintén tetemes hátralékot halmoztak fel. Ezt megtettük, és megállapodtunk a továbbiakban. Mindenben segítettünk amiben csak tudtunk, viszont az elmúlt időszakban a számlatartozásokon túl is nagyon inkorrekt volt a cég velünk szemben. " - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Serbán Marcell.

A hoppon maradt cégnek jelenleg 150.000 Ft-al tartozik Havas Henrik vállalkozása, de ez az összeg korántsem annyi, mint amennyi munkát belefektettek az oldal átprogramozásába a szakértők. Serbán ennek ellenére elsősorban nem ezt a pénzt szeretné visszakapni, hanem a sztár elveit és modorát kérdőjelezi meg, hiszen több alkalommal is rendkívül bántó módon viselkedett a cégével, és annak képviselőivel szemben.

"Értetlenül állunk a dolog előtt, hiszen a majdnem egy éve tartó együttműködésünk alatt minden rendben volt, csupán az elmúlt két hónapban derült ki, hogy Havas Henrik cégénél anyagi gondok támadtak. Akkor szembesültünk ezzel a problémával először, amikor a decemberi számlát csak két részletben tudták nekünk kifizetni, de miután a január végén esedékes számlánkat a mai napig nem egyenlítették ki, kénytelenek voltunk megtenni, amit megtettünk!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Serbán Marcell, aki a mai nappal ideiglenesen eltüntette a webről a havashenrik.hu tartalmát, és helyette csupán egy fehér oldalt jelentetett meg a Henrik számlatartozására való felhívással.

Serbán Marcell egyébként a Havas Henrik által megjelölt kapcsolattartóval, N. Évával való beszélgetése során döbbent rá arra, hogy nagyobb gondok lehetnek a cégben. " A hölgy elmondta, hogy már egészen biztosan nem fogják tudni kifizetni a januári üzemeltetési díjat, és azt kérte, hogy kössünk valamilyen kompromisszumot a hátralékkal kapcsolatban. Az már nem derült ki, hogy pontosan mire gondolt kompromisszumként, mivel amikor a megadott telefonszámon kerestem, akkor már nem volt elérhető: állítólag a céges telefonját is anyagi okok miatt kapcsolták ki. Majd végül e-mailben kaptunk egy vonalas telefonszámot, amelyen az előbbieket megtudtam." - világított rá a helyzetre a Tabu Tv internetes videójában az üzemeltető cég vezetője, aki ezúton is tisztességet, és legalább annyi tiszteletet kér a „Tanár úrtól”, amennyit Ő neki adott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.