Előkerült a telefon - A Tanár úr magyarázkodik

Havas Henrik "jó nagy szarban": lopással gyanúsította a TV2-ősöket

Nem gyakran történik ilyen: nyilvános bocsánatkérésre kényszerült Havas Henrik, mert azzal gyanúsította meg a TV2 munkatársait, hogy ellopták nagy értékű mobiltelefonját.

2010.06.18 08:45ma.hu

Havas Henrik elismerte, "jó nagy szarban" van - nem túl gyakori, hogy bocsánatot kell kérnie, de most ezt nyilvánosan megteszi: megbántotta a TV2 munkatársait, azzal gyanúsította meg őket, hogy ellopták a telefonját. A gyártásvezető nem sokat vitatkozott, kifizették a készülék árát, és szomorúak voltak, mert nem történt korábban ilyen eset.

Havas most kénytelen beismerni, ő maga keverte el a mobilját abban a táskában, amit közben lecserélt. A napokban vett új táskát, a régit pedig kollégájának adta. Egy sosem használt zsebből került elő a telefon. Fogalma sincs, miért tette oda - de megtörtént. A pénzt persze visszaadja, de amit a feleségétől kap, azt nem fogja zsebre tenni. "Töredelmesen bevallom, hogy egy barom vagyok" - tette hozzá a havasvideoblog.hu-n a Tanár úr.

Havas Henrik soks esetben más televíziósokról, kollégákról fejti ki olykor nem túl hízelgő véleményét internetes naplójában.

Nemrég például Erdélyi Mónika Fábry-showban tett látogatásával kapcsolatosan jegyezte meg: a humorzsáknak igaza van, Mónika megfogadhatná a tanácsát, és elmehetne háziasszonynak.

Feltette a kérdést, van-e ebben az országban egy igazi hazafi, aki szeretne minket megmenteni Mónikától, és befogadná ezt a derék asszonyt, aki mosna, vasalna, takarítana rá. Főznie nem kéne, mivel bárkit elvihet egy ételmérgezés - jegyezte meg viccelődve Havas.

Humorosan kifejtette, úgy gondolja, talán kormányszintre kéne emelni a Mónika-kérdést. Szeretné, ha az új kormány programba venné Mónika ártalmatlanítását, szigeteljék el a külvilágtól.

Azt javasolja, gyűjtsenek Európa-szerte aláírásokat ennek érdekében, hiszen ez összeurópai ügy. Mi több, talán a civilizáció sorsát is befolyásolná a döntés - tette hozzá viccesen Havas Henrik.

Hogyan segít Havas Henrik Tardonának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.