"Ha hisztiznék, nem lenne szép dolog tőlem"

Claudia, Anita, Zsófi - Tillánál a méret is számít!

Fény derülhet nemsokára arra, ki lesz Till Attila műsorvezető párja a Megasztár új szériájában - Sokan Liptai Claudiára számítanak, mint befutóra, ám Tilla több hölggyel is igen jól érezné magát.

2010.07.05 07:55ma.hu

Nagyon sokan jelentkeztek a Megasztár produkció műsorvezetői posztjára, melyet Tilla mellett korábban Görög Zita töltött be - Till Attila elmondta, ha "hisztizne", lenne beleszólása az illető kiválasztásába, de ez nem lenne szép dolog tőle.

A jelentkezők közül néhányról igen pozitív a véleménye, a magasság sokat számít azonban az esetében. A lelki összhang is nagyon fontos persze! Tilla nem tagadta, Liptai Claudia igen közel áll hozzá, hiszen rengeteget dolgoztak már együtt. A jelentkezők közül Szabó Zsófi igazi energiabomba, Tillát egyáltalán nem zavarja, ha valaki egy kicsit "sok". Ada szerinte nagyon kedves, elragadó személyiség, könnyű megtalálni vele a hangot.

Zimány Linda vagány csaj, vele remekül lehetne hülyülni, bulizni - állapította meg a műsorvezető, hozzátéve, Ábel Anita pedig igazi vérprofiként áll a kamera előtt, és nagyon jó a humorérzéke. Érett kapcsolat lenne az övéké, ha Anita kerülne mellé műsorvezetőnek. Tilla szerint a döntéshozóknak sem lesz könnyű dolguk - mondta el a Napi Ásznak a sztár.

A médiában egy hónappal ezelőtt felröppentek pletykák arról, hogy Tilla műsorvezetőtársának neve már nem titok: Liptai Claudia lenne az, aki csupán nemrég tért vissza a képernyőre.

Kedvese, Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő halála után idővel a Jóban Rosszban forgatásaira, majd a Mokkába, élő műsorba is beült ismét műsort vezetni.

A Megasztár ötödik szériájának zártkörű válogatásán az egyik lap szerint olyan nevek vettek részt, mint Czippán Anett, Szekeres Nóra, Rúzsa Magdi, Horváth Éva, vagy Peller Mariann.

Liptai azonban az, aki régóta összeszokott párost alkot Tillával, többek között a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban is együtt dolgoztak.

Többen úgy gondolták, a gyászoló Claudia egyelőre nem vezethet kifejezetten szórakoztató műsort - a Megasztárban ugyanakkor nem kell feltétlenül viccelődni. Az érzelmek pedig megengedettek.

Tilla sokáig azt hitte...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.