Gőzerővel készül a Megasztárra!

Tilla fáradt: A három gyerek néha már őrjítő!

Fáradtnak tűnik mostanában Till Attila. Nem csoda, hisz amikor csak tud, mindenben segít otthon feleségének, Korpás Krisztinának - aki most nem dolgozik, otthon van a gyerekekkel -, miközben gőzerővel készül a Megasztárra is.

2010.05.24 08:33Kiskegyed

„A nagyok is elég elevenek, nem azok a sarokban ücsörgő srácok, egy nyugodt percünk sincs tőlük otthon. És Sámuel is kezd már értelmesen gagyarászni, de ő még áldott jó gyerek. Amikor két napra átvisszük a nagyokat a nagyszülőkhöz, pár óráig élvezem a csendet, de utána már alig várom, hogy lássam őket. - válaszolt a Kiskegyed kérdéseire a sztár.

"Feleségemnek sem könnyű négy pasival, ráadásul én is mindent szanaszét hagyok, nem szeretek elpakolni magam után. De a gyerekeknél segítek, sokat vagyok velük. Csak úgy tudok rendet tenni közöttük, ha üvöltök, néha már úgy érzem, megőrülök. De így szép az élet!”

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.