Lakatos Yvette szíve már foglalt

Házassági ajánlatot kapott a kiesett megasztáros

Sokan sajnálják, hogy Lakatos Yvette kiesett a Megasztárból, pedig a lánynak eltökélt szándéka, hogy nem adja fel az éneklést, és a jövőben is sokat találkozhatunk vele.

2010.11.23 14:29ma.hu / Napi Ász

Kiesni egy tehetségkutatóból sosem felemelő élmény, ám aki eljutott a 12 döntős közé, annak már akkor is megnyílnak az ajtók, ha nem sikerül a végsőkig versenyben maradnia.

Lakatos Yvette is így van ezzel, egy percig sem szomorkodik a kiesése óta, annak ellenére, hogy amikor kiderült, ő búcsúzik a Megasztártól, bizony eltört a mécses. De nem sokkal később már újult erővel kezdte tervezni a jövőjét, főleg amikor a rajongóktól rengeteg biztatást kapott néhány óra alatt.

Fotó: tv2 / Megasztár

Az interneten egy fórumon elárulta, továbbra is énekes akar lenni, tervezi az első videóklipjének elkészítését és persze a fellépéseket, igaz, ez utóbbiról még egy darabig a tv2 gondoskodik. A verseny korábbi szériáiban a döntő után még sokáig nem engedték el a versenyzők kezét, így volt elég idejük felépíteni saját karrierjüket.

Yvette-et azonban nemcsak a szakmai terveiről faggatták a rajongók, a csinos énekesnőre a magánélete miatt is sokan kíváncsiak voltak, és elismerő szavakkal méltatták igéző szemeit.

A legérdekesebb azonban a mindössze 16 éves lány számára az a rajongói üzenet volt, amelyben gyakorlatilag megkérték a kezét, de legalábbis puhatolózott az üzenő: „Ha megkérném a kezed, igent mondanál?” - emelte ki a Napi Ász. A lány azonban egyelőre nem szeretné elkötelezni magát, így reménykedő rajongóját is le kellett hűtenie.

No nem azért, mert 16 évesen túl korainak tartja a házasságot, sokkal inkább azért, mert szíve már foglalt: az Adam’s Comedy frontembere, Tóth Ádám ejtette őt rabul.

Lakatos Yvette: A megasztáros pletykákon csak nevetni tudok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.