Igazi sámán? 24 ujjal született a megasztáros

Azonnal levágták Szíj Melinda felesleges ujjait!

Akár látnoki és gyógyító képességekkel is rendelkezhet a Megasztár tehetsége - Szíj Melinda több ujjal született, mint az emberek általában. A hiedelem szerint ez a sámánokra jellemző.

2010.11.08 12:29ma.hu - Fotó: tv2.hu

Szíj Melinda minden végtagján hat-hat ujjal jött a világra. A felesleges csontokat születése után azonnal leműtötték.

Az énekesnő ezt nem tartja nagy szenzációnak, a hiedelem szerint azonban a sámánok ismérve a felesleges csontokkal születés, már meglévő fogazattal vagy plusz ujjakkal jöhetnek a világra. Sok táltos vagy sámán volt üldöztetve az élete során. Irányítottan képesek transzállapotba kerülni.

Gazsi Gizella
jósnő szerint a táltosok, ha a kezükben még felfedezhetően a jelek, képesek magukat és másokat is gyógyítani. Ezen túl is lehetnek képességeik, az úgynevezett látást azonban már gyermekkortól érdemes fejleszteni.

A jósnő szerint kétségtelen, hogy Melindának a képességeitől van ilyen jó hangja, mely az egész belsejét felpezsdíti. Lehet, hogy más, rejtett tehetsége is van, amiről még maga sem tud. Talán még a zsűrit és a nézőket is képes irányítani - adta hírül a Napi Ász.

Annak ellenére, hogy a remek hanggal megáldott Szíj Melinda már hetekkel ezelőtt arra kérte rajongóit, ha jót akarnak neki, inkább ne szavazzanak rá, az énekesnő még mindig versenyben van, sőt, sikere is töretlen.

Pedig mindent megtett, hogy búcsúznia kelljen a tehetségkutatótól: egyik közösségi portálon kérte a támogatóit, hogy ha szeretik, ne szavazzanak rá, mert szeretne hazamenni.

Feltételezte, hogy sokan talán nem is őt, hanem egy eszményt, egy maguknak idealizált valakit szeretnek benne, aki nem ő, és kifejtette: nyugalomra lenne szüksége.

A győri megasztárnak két gyermeke van, Melindánál szerepkonfliktusba keveredett az éneklés és az anyaság. Pszichológus szerint az asszony nem értékeli eléggé önmagát, az önértlékelési problémákon túl pedig kisebb személyiségzavarral is küzd.

Októberben szinte végig azt hajtogatta, neki ez a verseny nem megy, túl sok. Sőt, azért énekelt korábban nehezebb dalokat, hogy kiessen. A görcs az előadásában is átjött.

A verseny során összeveszett az élettársával, Péterrel is, aki nem szívesen engedte el, hogy a Megasztárban versenyezzen - a legutóbbi hírek szerint azonban Melinda titokban kibékült a párjával.

Szíj Melinda anyukája morcos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.