Érett nők hajszolják Dávidot

Egyéjszakás kalandot akarnak a megasztárostól

Egymást érik a nyílt és a finoman burkolt ajánlatok, ám Szeleczki Dávid gondolkodás nélkül utasítja vissza a próbálkozó lányokat és asszonyokat.

2010.11.16 18:29ma.hu / Napi Ász, Fotó: tv2/Megasztár

Már egy éve van stabil barátnője, és nagyon szereti őt Szeleczki Dávid, így hát nem csoda, ha a 16 éves megasztáros rajongói hiába próbálkoznak elnyerni a szívét.

A jóképű énekes a közösségi oldalakon kapja a legtöbb ajánlatot, és ő bizony gondban van, hogyan utasítsa ezeket vissza úgy, hogy közben ne bántsa meg rajongóit. „Azt szoktam írni, hogy »Szia! Köszönöm, hogy megkerestél, de bocsáss meg, már egy év óta van barátnőm. Keddenként a Megasztár klub koncertjén azonban találkozhatunk!«” - osztotta meg a Napi Ász olvasóival.

Szeleczki Dávid a barátnőjével (Fotó: tv2/Megasztár)

Ám vannak, akik ebből nem az elutasítást olvassák ki, hanem tovább reménykednek, mint ahogyan az a 35 éves nő is, aki a koncert után úgy ment oda Dávidhoz, mintha valódi randit beszéltek volna meg. Végül a megasztáros megúszta két puszival és egy autogrammal, igaz, hízelgőnek találta, hogy anyja-korabeli nők is férfiként tekintenek rá.

Szerencsére a rajongók többsége az udvarias, ám mégis határozott elutasítást pontosan értik, és ezek után nem próbálkoznak a sztárnál, de Dávid azt is bevallotta, hogy volt, aki minden köntörfalazás nélkül jelentette ki, hogy nem akar mást, csak egyetlen együtt töltött éjszakát a sztárral. A fiú azonban hűséges szerelméhez - derül ki a Napi Ászból.

Kíméletlenül vallatták Szeleczki Dávidot

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.