Ki akar szállni a megasztáros

"Szíj Melinda, dögölj meg!"

Teljesen kiborult és törölte magát az összes közösségi oldalról Szíj Melinda, miután fenyegető hangú üzenetet kapott egy portálon. Már csak négy emberrel beszél.

2010.11.10 07:29ma.hu / Napi Ász

Dögölj meg!” - mindössze ennyi állt abban az üzenetben, amelyet épp halottak napján írtak Szíj Melinda üzenőfalára az egyik közösségi oldalon. A Megasztár felfedezettje már eddig is annyi támadást kapott, hogy ez a két szó valósággal halálos fenyegetésként hatott számára.

Annyira kiborult, hogy azonnal törölte magát az összes hasonló portálról, és ha lehet, még az eddigieknél is jobban visszahúzódott a külvilágtól.

Mindene az éneklés (Fotó: tv2 / Megasztár)

Melinda nehezen viseli a versennyel járó megpróbáltatásokat és főleg azokat a támadásokat, amelyek érik őt.

A magyar Susan Boyle-ként emlegetett győri külkereskedelmi ügyintéző már korábban is szinte könyörgött a nézőknek, hogy ne szavazzanak az ő továbbjutására, ki akar szállni a tehetségkutatóból és újra a megszokott, csendes és egyszerű életét élni. Önként nem léphet ki a showból, a szerződés keményen köti őt, ám a nézők hétről hétre megmutatják neki, hogy igenis kíváncsiak rá.

Közben azonban Szíj Melinda már szinte csak árnyéka önmagának, rengeteget fogyott az elmúlt hetekben, és nagyon gyakran sír a Megaházban is. A halálos fenyegetés miatt mindenkivel megszakította a kapcsolatot, elmondása szerint csupán négy emberrel tartja a kapcsolatot a külvilágból, rajtuk kívül csak azokkal beszél, akikkel jelenleg együtt él.

De amint azt a Napi Ásznak elmondta, a rá kiabált átkokat senkinek nem fogja viszontkívánni, inkább önként elvonul. „Ha egyszer kiszabadulok innen, szépen elfelejtenek majd az emberek.” - osztotta meg titkos vágyát a lappal.

Pedig mindenki tudja, hogy a legnagyobb csillogás mellett is van árnyék. És Szíj Melinda nagyon is csillog, kérdés, eldobhatja-e azt a tehetséget, amit kapott, cserbenhagyva több ezer vagy tán tízezer rajongóját, és megadja az erkölcsi győzelmet a rosszindulatú támadóknak?

Magára maradt Szíj Melinda

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.