Megnémult a Megasztár műsorvezetője

Intravénás injekcióval mentik meg Claudia hangját!

Veszélybe került a Megasztár ma esti adása, legalábbis ami a műsorvezetést illeti: Liptai Claudiának teljesen elment a hangja.

2010.11.19 14:29ma.hu / Napi Ász

Bár a tv2 egyelőre nem akarta elkiabálni a meglepő hírt, könnyen lehet, hogy ma este Liptai Claudia helyett valaki más - vagy senki sem - áll a Megasztár színpadára, mármint az énekeseken és persze Tillán kívül.

Mivel hivatalosan nem erősítették meg a Napi Ász információját, azt sem lehet tudni, Claudia mitől némult meg, remélhetőleg csak egy átlagos torokgyulladás húzódott a hangszálaira.

Fotó: tv2

Némán viszont mégsem vezethet műsort, így jelenleg is mindent megtesznek azért, hogy estére újra hallható hang jöjjön ki a torkán. Ha Claudiának sikerül elkezdenie a műsort, akkor is valószínűleg intravénás kalciuminjekcióval fognak az orvosok készenlétben állni, de az énekesek is egymás után adják a jótanácsokat.

A Megasztár mai adásában a versenyzők duettekkel állnak színpadra, a sztárparádé olyan hírességek részvételével zajlik majd, mint Bereczki Zoltán, Dér Heni, Feke Pál, Ganxsta Zolee, Gáspár Laci és Miklósa Erika.

A versenyzők és párjaik is nagy izgalommal várják a mai estét, hisz van, aki saját bőrén tapasztalta meg már másik tehetségkutatóban, hogy milyen érzés befutott énekesekkel színpadra állni, de van olyan sztár is, aki korábban egészen másfajta színpadon mozgott.

Megátkozták a tv2 sztárját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.