A nézőknek Claudia a legidegesítőbb

Keresztes Ildikót utálják, Liptaitól irtóznak a nézők!

Alapos meglepetést okozott egy felmérés, mely szerint nem tartozik a legkedveltebb tehetségkutató-zsűritagok közé Keresztes Ildikó, a műsorvezetők közt pedig Liptai Claudia "húzza ki a gyufát".

2010.11.02 07:29Fotó: tv2.hu - rtlklub.sajtoklub.tv

Kissé meglepő a megafaktor.com című oldal közel ötszáz voks alapján készült felmérésének eredménye.

A honlapon lehet szavazni a TV2-n és az RTL Klubon futó tehetségkutatók legkedveltebb versenyzőire, de a legkevésbé szimpatikus műsorvezetőre illetve zsűritagra is.

Liptai Claudia a Megasztárban - Fotó: tv2.hu

Ebből kiderül: a szavazók Keresztes Ildikót utálják legjobban, a legidegesítőbb műsorvezető kategóriában azonban négyszáz szavazat alapján Liptai Claudia győzött, tőle Sebestyén Balázs pár százalékkal maradt el.

A versenyzőkre eddig 1264-en voksoltak, az X-faktoros Király L. Norbert aratta a legnagyobb tetszést. Őt Tolvai Reni követi, még a nagy közönségkedvenc Szíj Melinda sem tudta megelőzni.

A felmérésből kiderül, hogyan vélekednek a szavazók a Megasztár igen ifjú tehetségéről.Patai Anna a legtöbbjük véleménye szerint inkább haza kellene hogy menjen.

A voksolók 68 százaléka szerint a kislány túl fiatal a versenyhez, míg 16 százalékuk nagyon is profinak tartja a bájos versenyzőt - adta hírül a Napi Ász.

Teljesült Szíj Melinda álma

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.