Újabb Susan Boyle a láthatáron?

Videóval: Felállva tapsoltak! Tízéves operaénekes döbbentette meg a zsűrit

Amikor a tíz esztendős Jackie besétált a színpad közepére, senki sem gondolta, micsoda hang tör elő a helyes, de átlagosnak tűnő kislányból!

2010.08.12 11:29ma.hu

Szőke, rövid haj, fodros rózsaszín ruhácska - így jelent meg a mindössze tízéves Jackie Evancho az America's Got Talent tehetségkutató műsor színpadán.

A zsűri elsőre valószínűleg nem sokat nézett ki belőle, ahogy annak idején a műsor brit változatában Susan Boyle-ról is azt gondolták, gyorsan véget ér majd szereplése. Lemezéből, az I Dreamed a Dream-ből 8 és fél millió darab kelt el...

A bájos szőke kislány egy Puccini áriával lepte meg a zsűrit, akik a döbbenettől szóhoz sem jutottak. A tízéves tehetség az O Mio Babbino Caro-t adta elő, olyan hanggal, amellyel talán még a korábbi gyermeksztár Charlotte Church-öt is túlszárnyalta.

A közönség és a zsűri ovációval fogadta a produkciót, Sharon Osbourne zsűritag pedig hitetlenkedve mondta: sosem gondolta volna, hogy egy ilyen törékeny kis testből ilyen hang fog kijönni.

Morgan Pierce
hozzátette, talán még sosem hallott ilyen elképesztő előadást az America's Got Talent indulása óta!

A kislány meghatottan mondta, csodálatosan érzi magát, hogy lehetőséget kapott álma megvalósítására. Könnyekkel küszködött, amikor a zsűri és a műsorvezető méltatta. Jackie természetesen továbbjutott, és minden jel szerint fényes karrier vár rá!

Az igazi tehetség besorolhatatlan...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.