Meglepő részletek derültek ki a színésznőről

Sandra Bullock exférje elárulta a szextitkokat

Bár éveken keresztül csalta egy pornósztárral, még mindig Jesse James az, aki úgy érzi, joga van támadni exfeleségét, Sandra Bullockot, és kitálalni róla a szextitkokat.

2011.05.06 12:29ma.hu

Annak ellenére, hogy válásuk után beismerte, évek óta rendszeresen csalta bájos és egyébként igen népszerű feleségét, Jesse James még egy utolsót rúgott Sandra Bullockba.

A botrányhősként is számon tartott népszerű riporter, Howard Stern műsorában arról számolt be, hogy valójában épp Sandra tehet arról, hogy neki félre kellett lépnie, mivel annyira gyenge volt az ágyban, hogy muszáj volt máshol keresnie a boldogságot.

A félrelépések egy pornósztár nyilatkozatából derültek ki, aki szintén James szeretőinek sorát erősítette. A hűtlen férj jelenlegi partnerét, Kat Von D-t szavai szerint "százszor jobbnak" értékelte a műsorban, ami újabb tőrdöfés volt a már amúgy is megalázott színésznőnek.

A válóper után nem sokkal Jesse James azzal rúgott exnejébe, hogy közölte: tulajdonképp már várta, hogy lebukjon a sorozatos hűtlenségéért, megváltás volt számára, hogy véget ért a házasságuk.

Még több hír Sandra Bullockról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.