Újra adoptálna a színésznő - egy lányt!

Tündéri képek - Férj nem, még egy gyerek kell Sandra Bullock-nak

Örökbe fogadott kisfia, Louis mellett végre igazi anyává válhatott Sandra Bullock, aki, úgy tűnik, rövid időn belül bővítené szeretné a családot.

Sandra Bullock friss képei tündéri kisfiával, Louis-szal képgaléria

2010.11.26 11:40ma.hu

Házassága ugyan már nincs, a babázásba azonban a jelek szerint nagyon belejött Sandra Bullock.

A színésznő éppen akkortájt vihette haza az árván maradt, New Orleans-ból származó Louis-t, amikor kiderült, férje többszörösen megcsalta.

A kisfiú adoptálását Sandra már korábban kezdeményezte, ám azt valósznűleg nem gondolta, hogy a férje már nem lesz a partnere...

További képek - Sandra imádja Louis-t - Fotó: Angeli

Bullock nem bocsátott meg hűtlen párjának, Jesse James-nek, és teljes gőzzel belevetette magát a munkába és a gyermek gondozásába.

A Star magazin értesülései szerint az Oscar-díjas színésznő hamarosan testvért is szeretne a most 11 hónapos Louis-nak, méghozzá egy kislányt. Ő is adoptált gyermek lenne, a hírek szerint már el is indította az örökbefogadást Sandra.

A kislányt szintén a New Orleans-i irodán keresztül venné magához, ahogyan annak idején a fiát, valószínűleg így az adminisztráció is egyszerűbb lesz.

Az ügynökség egyik embere elárulta, hogy a színésznő valóban kislányt szeretne, és nagyon sok gyermek vár most arra, hogy valaki hazavigye őt.

Kovács Vanda a magyar Sandra Bullock

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.