Sandra Bullock lehet az új kapcsolat

George Clooney újra facér: csak reklámfogás volt a szerelem?

Két év után véget ért az 50 fölött is sármos filmszínész és közel 20 évvel fiatalabb kedvesének kapcsolata, aminek valódiságát már az elején is sokan kétségbe vonták, most igazolva látják gyanújukat.

Izgató nedves képekben a dögös Elisabetta Canalis! képgaléria

2011.06.23 09:39ma.hu

Alig egy hónapja röppent fel először a hír, hogy George Clooney szakítani készül kedvesével, ám annak ellenére, hogy a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos programjain kívül gyakorlatilag soha nem lehetett együtt látni őket, mind Clooney, mind Elisabetta Canalis határozottan cáfolta a pletykákat.

A sármos színész barátai ugyanakkor kezdettől fogva nem értették, mi köti össze az 50 éves befutott sztárt és 33 éves, pályája kezdetén álló modellt, és többen azt állították Cannes után, hogy valójában Clooney már a szakítást tervezgeti, csak nem tudja, hogyan közölje a fiatal szépséggel.

Szerdán azonban végre eloszlott minden kétség: a pár hivatalosan is bejelentette a sajtónak, hogy szakítottak. Bár a bejelentés Londonban történt meg, az olasz lapok kapták fel leginkább a hír, nem véletlenült: kapcsolatuk ott kezdődött, és sok időt töltöttek az országban, ahol Elisabetta született és ahol Clooney néhány éve egy villát vásárolt magának, ahová visszavonulhat némi pihenésre.

Beszédes testtartás... (Fotó: PurePeople - A galériához KATT a képre)


A páros 2009 augusztusában tűnt fel először együtt, amikor egy római étteremben egymást átölelve kapta le őket egy lesifotós. Az olasz sajtó már akkor reklámfogásra gyanakodott, aminek lehetett is némi alapja.

George Clooney épp akkoriban reklámozta a The American című filmjét, amit az olaszországi Abruzzóban forgatott, valamint néhány helyi kávécég is az ő arcával próbálta eladni magát; Canalisnak pedig kezdő modellként, színésznői álmokat dédelgetve igazán jól jött egy ismert arc az oldalán.

Nem sokkal a kapcsolatuk kezdete után már apróbb szerepeket kapott Hollywoodban, Clooney-nak köszönhetően szinte az összes fontos eseményen megjelenhetett, jelenleg saját gasztroműsort vezet és a nemrég lezajlott San Remo-i táncdalfesztivál műsorvezetői feladatát is neki adták.

Elisabetta Cannes-ban - egyedül (Fotó: Egotastic - A galériához KATT a képre!)

Az olaszok ráadásul mindvégig úgy tartották, hogy az állítólagos elsöprő érzelmekhez képest a nyilvánosság előtt tanúsított viselkedésük egymás iránt határozottan hűvösnek mondható.

Egy időben az is felmerült, hogy a páros valójában szerződést kötött, a kölcsönös érdekek figyelembe vételével, bár ahogy telt-múlt az idő, úgy halkultak el a kételkedő hangok, és egyre többen hitték el, hogy Clooney és Canalis szerelme igazi, csak kissé furán mutatják ki.

Az olasz sajtó egy időben felvetette, hogy Elisabetta kísértetiesen hasonlít Annamaria Pierangelihez, no nem külsőre, hanem a hölgy James Dean mellett ugyancsak afféle alibi-menyasszony szerepét játszotta.

A hírek arról nem szólnak, hogy végül is ki kezdeményezte a szakítást, a bejelentést közösen tették meg: "Többé már nem vagyunk együtt. Ez nagyon bonyolult és nagyon személyes, és reméljük, mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket." - fogalmaztak.

Ennek ellenére a találgatások máris megindultak, Clooney-t néhány órával a bejelentés után már "összehozták" a legújabb filmjében társaként felbukkanó Sandra Bullockkal, az olasz újságok pedig megpróbálják kitalálni, Bobo Vieri ex-futballsztár és Clooney után ki lesz a szépséges hölgy következő választottja.

További hírek George Clooneyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.