Ez aztán a meglepő fordulat...

Sandra Bullock és Scarlett exférje babát adoptálna?

Még alig ocsúdtunk fel a meglepetésből, miszerint Scarlett Johansson volt férje, Ryan Reynolds gyanúsan gyakran látható Sandra Bullock oldalán, újabb meghökkentő hír járja Hollywoodban.

2011.09.03 10:00ma.hu

Sandra Bullock gyermeket szeretne örökbefogadni - Ryan Reynolds-szal együtt. Igen, ő az a Ryan Reynolds, aki nagyjából egy évvel ezelőtt még a gyönyörű Scarlett Johansson férje volt...

Igaz, egy évvel korábban még Sandra is másnak a felesége volt: Jesse James-szel azért ért véget házasságuk, mert kiderült, a párja megcsalta őt, ráadásul nem is egyszer és nem is egy nővel...

A 48 éves Bullock és a 34 esztendős Ryan nem jelentették be soha hivatalosan, hogy együtt lennének. Mégis, a jelek szerint komolyan a családalapítást fontolgatják...

Az Oscar-díjas Sandrának már van egy 19 hónapos kisfia, Louis, akit egy éve fogadott örökbe még egyedülálló anyaként, férjével való szakítása után.

Források szerint a színész és a színésznő egyre több időt tölt együtt - egy közeli barát szerint Sandrát elbűvölte, hogy Reynolds úgy bánik a kis Louis-zal, mintha csak a saját gyermeke lenne. Sandra nem engedné, hogy ennyit foglalkozzon a fiúval, ha nem tervezne vele hosszútávra - mondta sejtelmesen.

Hasonló értékrendjük van, jól megértik egymást. Lehetséges, hogy valóban új álompár született?

Bullock és Reynolds még pár hónappal ezelőtt is tagadta, hogy járnának. Jó baráti viszony alakult ki köztük a közös forgatáson - mondták, de sokan már akkor sem hitték el ezt a változatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.