Elisandra Tomacheskit nem érdekli a melltartó

Vérforraló képek: Kifigyeltek a cickók a ruha résein át!

...És még mondja valaki, hogy a női mellhez nehéz hozzáférni! Elisandra Tomacheski új értelmet adott a "körülbelül" kifejezésnek: körül megtartja a ciciket, belül meg minden szabadon marad!

Elisandra Tomacheski és az ő izgató "lyukas" melltartója képgaléria

2011.05.31 19:32ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Az biztos, hogy Elisandra Tomacheski nem vacakol sokat a vetkőzéssel, és végre megoldódott a férfiak nagy dilemmája is, már ami a rutintalanabb egyedeket illeti. Nincs többé kínlódás a kikapcsolhatatlan melltartóval, sem a csípőn áthúzhatatlan falatnyi tangával.

Sőt, tulajdonképp így bárhol, bármikor sort keríthetünk egy lopott pásztorórárapercre, nincs feltűnés, nincs kockázat és nincs lebukás! Csak a szoknyát kell elég bőre hagyni, hogy egy libbenéssel visszaereszkedjen a jótékony takarásba.

Persze minden csak nézőpont kérdése. A speciális fehérnemű, amit Elisandra visel, kiváló akkor, ha a teremtés koronájaként épp meg szeretnénk szerezni a kiszemelt istennőt.

Viszont nem árt gyanakodni, amikor a szalagavató bálba induló nagylányunk azzal lép ki az ajtón: "Apu, nyugi, biztosan nem fog lekerülni rólam a bugyi!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.