Csábos tekintet és XXL-es cicik - Úh!

Vérforraló képek: Alig férnek el Chelsea bombasztikus mellei!

Chelsea Costa mellei annyira hangsúlyosak, hogy beletelik egy kis időbe, mire észrevesszük, hogy nemcsak két cicivel állunk szemben, tartozik hozzájuk egy gyönyörű nő is!

Szexi: Nézze meg Chelsea Costa XXL-es kebleit! képgaléria

2011.05.20 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Rejtély, hogy Chelsea Costa vajon hol vásárol magának, mert az biztos, hogy ezekre a gigantikus mellekre konfekcióosztályon nem talál nemhogy ruhát, de melltartót se! Így minden bizonnyal célt fog érni az az ötlet, amelynek ő is aktív résztvevője!

A The Electric Barbarellas című valóságshowban ő az egyike annak az öt lánynak, akikkel egy elméletet szeretnének az MTV zenecsatorna szerkesztői bizonyítani. Úgy vélik: bárkiből sztárt lehet csinálni, ha elég sokáig tartják a csapatot képernyőn, és ennek alátámasztására alakítottak ki egy öt tagú női bandát.

A hölgyek zenéjéről egyelőre nem sokat tudunk, de ha a másik négy lány is ilyen adottságokkal rendelkezik, garantáltan sztárok lesznek!

Tulajdonképp Samantha Foxot se a zenéjéről jegyeztük meg...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.