Speciális bugyival utánozzák a Middleton-lányt

Új hóbort: így kell Pippa-feneket keríteni!

Úgy tűnik, nem szűnik az imádat a kisebbik Middleton-lány, Pippa iránt, akit nővére királyi esküvőjén ismerhetett meg jobban a nagyérdemű. Pippa olyan népszerű, hogy a nők egy része olyan feneket akar, mint az övé, és most meg is kapja.

Pippa Middleton és a mély dekoltázs képgaléria

2011.11.14 15:55ma.hu

Nagy feltűnést keltett a testvére, Kate Middleton és Vilmos herceg áprilisi esküvőjén Pippa Middleton - a gyönyörű hugica sokaknak megtetszett, a királyi esküvő óta valóságos imádat övezi a kisebbik Middleton-lányt.

Így néz ki a bélelt bugyi - Fotó: Daily Mail

Sokan álmélkodtak bájos megjelenése és csinos formái miatt, és szeretnék eltanulni öltözködési stílusát. No meg olyan popsit akarnak, amilyen Pippának volt a ceremónián!

Hogy az eredmény meglegyen, egy kis csalás is belefér: több fehérneműgyártó cég is árusítja már a bélelt bugyikat, melyeknek fenék-kerekítő hatásuk van.

Éppen a megfelelő helyen emelnek egy kicsit a popsin, hogy úgy tűnjön, az sokkal formásabb. A bugyit általában hasonlóan előnyössé tevő melltartóval együtt árulják.

Az optikailag tuningoló alsónemű nagyon népszerű, amelyben nagy szerepe van a 28 éves Pippa Middletonnak: a nők ugyanis valóban szeretnének olyan formákat, mint amilyen az övé.

A bugyi nemcsak hátul kerekít, elöl a hasat is kissé lenyomja, ezzel még előnyösebbé téve a hatást. A trükk természetesen nem látszik a nadrágon vagy a szoknyán keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.