Szájfény és visszafogott árnyalatok, meztelen ajak

Képek: Amit szívesebben lecsókolnak a pasik...

Természetes színek, természetes árnyalatok hódítanak idén a sminkelés terén, ez alól az ajak sem lehet kivétel. Készüljünk világos rózsaszín és bézs színekkel, szájfényekkel!

Szépség - Amit szívesebben lecsókolnak a pasik... képgaléria

2011.11.02 15:55ma.hu

Nos, idén a természetesség a jelszó a sminkelés terén is - az ajkak "lemeztelenítése"!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.de

Divatos persze a sötét rúzs, ahogy szinte mindig. Az ajak szépségéről azonban a matt, vagy kicsit fényes, visszafogott színek gondoskodnak.

A száj természetesen szexis, bézs, világos rózsaszín, vagy szájfénnyel hangsúlyozott - utóbbiból is számos változatot találunk.

Ügyeljünk rá, hogy ha a szemek hangsúlyosabbak is, az ajkak legyenek mutatósak, ám színben visszafogottak. A hangsúly vagy a szájon, vagy a tekinteten van, a kettő egyszerre kicsit sok. Egyik sem kap elég figyelmet.

Hogy mindig trendik legyünk, a szájfény, a matt rúzs a táskában is elfér, napközben többször is megújíthatjuk az ajak színét.

Szerezzünk be néhány kellemes árnyalatot még a szezon kezdetén. Vadászatra fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.