Vegetáriánus rántotta a jó napkezdésért

Reggelizett már? Most még ehet hagymát...

Általában este nem célszerű hagymát enni, főleg, ha például randira is készül az ember - egy reggeli, enyhe hagymás, vegetáriánus rántotta azonban valósággal feldobja a napot.

2011.11.08 06:29ma.hu

Ha szeretne egy kis hagymás, kellemes ízű reggeli ételt, szavazzon a vegetáriánus rántottára - tofuval készül, nem tojással.

Hozzávalók 4 személyre:

- 1/2 kg tofu
- 3 fej közepes hagyma
- 2 evőkanál olaj
- szójaszósz
- fűszer

A hagymát aprítsuk fel, dinszteljük meg az olajban, közben adjunk hozzá vegetát, borsot, pirospaprikát vagy más fűszereket ízlés szerint.

Majd a tofut kis kockákra vágva hozzáadjuk és fedő alatt kis lángon 15 percig átpároljuk, és közben néha megkavargatjuk. Máris kész a rántotta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.