A saját tengerpart sem vonzó már a sztárnak

Brad Pittnek elege van a luxusvillából

Már a saját tengerpart sem csábítja annyira Brad Pittet, hogy megtartsa a Malibu szigetén álló luxusvilláját. Az ingatlant 13,75 millió dollárért hirdette meg.

Tündéri képek: Angelina és Brad hat gyermekükkel New Orleansban! képgaléria

2011.08.24 09:47ma.hu

Brad Pitt luxusvillája eladósorba került, kikiáltási ára 13,75 millió dollár, ami nagyjából 2,5 milliárd forintot tesz ki. Ez elsőre kissé soknak tűnhet, de ha megnézzük, mi is tartozik az ingatlanhoz, máris megértjük, miért annyi az annyi.

A kaliforniai Malibuban álló, tengerpartra néző, 400 négyzetméteres házban négy hálószoba van négy fürdőszobával, tartozik hozzá összesen több mint 4000 négyzetméteres telek, és a ház belülről a legmodernebb eszközökkel - többek közt rozsdamentes, felső kategóriás konyhai berendezésekkel - van felszerelve.

A padló bambuszból készült, az óceán felőli falak helyén végig üvegfal gondoskodik a tökéletes kilátásról, ráadásul a házhoz tartozó tengerparti szakasz egy része az öböllel együtt ugyancsak benne foglaltatik az árban.

Fotó: Virtual Globetrottingk


Ha még ez sem lenne elég: a hidegebb napokon három kandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet, az aktív pihenéshez pedig egy magánteniszpálya áll a lakók rendelkezésére. A biztonságról is külön rendszer gondoskodik.

A 47 éves színész azt nem részletezte, miért szeretne megválni ingatlanától, bár az biztos, hogy Angelina Jolie-val összesen hat gyereket nevelnek, a négy hálószoba így valóban kevésnek tűnik.

A házat egyébként Pitt még 2005-ben vásárolta, közvetlen azután, hogy elvált első feleségétől, Jennifer Anistontól, akkor 8,4 millió dollárt kellett fizetnie érte. 2009-ben, a nagy ingatlanválság után már egyszer megpróbált megszabadulni a luxusingatlantól, de hamar rá kellett jönnie, hogy 18 millió dollárt senki nem akar adni érte. Most egy kicsit alacsonyabb árral próbálkozik.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.