Visszatér Magyarországra a világsztár

Ősztől újra "vadászat": Keresd Brad Pittet Budapesten!

Most már biztos, hogy ősztől néhány hétig újra vendégünk lesz Brad Pitt, a rajongók máris készíthetik fényképezőgépeiket, ha szeretnének egy-két exkluzív fotót a világsztárról!

Angelina Jolie és Brad Pitt idősebb gyermekeikkel egy budapesti parkban! képgaléria

2011.06.08 09:29ma.hu

Három országban: Máltán, Angliában és Magyrországon forgatják Brad Pitt következő filmjének jeleneteit, így alig egy év után újra találkozhatnak kedvencükkel a kitartó és szemfüles rajongók. Pitt a World War Z című zombi-thriller jeleneteit veszi fel hazánkban.

A sztori egy világméretű zombi-járvány után 10 évvel játszódik, amely a túlélők emlékeiből építkezik. A világsztár egy ENSZ-tisztviselőt játszik, aki az elbeszélések összegyűjtésében vállal fontos szerepet.

Brad Pitt és Angelina Jolie az ikrekkel (További képek a galériában)

A stáb már hozzálátott a forgatás előkészületeihez, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerül sor a magyarországi felvételekre, mint ahogy egyelőre arról sem nyilatkozott a főszereplő, hogy mennyi időt tölt hazánkban és ezúttal is elkíséri-e őt párja, Angelina Jolie és 6 gyermekük.

Brad Pitt tavaly novembertől töltött Budapesten közel 2 hónapot, akkor Angelina Jolie filmje miatt költöztek ide, amiben a színésznő első alkalommal nem színészként, hanem rendezőként vett részt.

Pitt azonban már korábban is járt fővárosunkban: saját bevallása szerint élete első igazi nagy szerelmét követte idáig akkor még egyetemistaként, az ösztöndíjából megspórolt utolsó dollárokon, de hatalmasat kellett csalódnia, mert a gépről leszállva menyasszonya azzal fogadta, hogy beleszeretett valaki másba. Brad szíve akkor összetört, de úgy tűnik, Budapest szépsége erősebb volt a fájó emlékeknél, és talán a jövőben még többet tér vissza ide.Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.