Hoppá: hercegnős lett az extrém énekesnő

Fotók: Széltében nőtt kétszeresére Lady Gaga hátsója!

Lady Gaga kivételesen nem ijesztő, hanem bájos volt: igaz, az öltözéke cseppet sem volt kevésbé extrém, mint eddig. A feneke például kétszeresére nőtt, széltében.

2011.08.21 08:30ma.hu

Hosszú, éles karmokkal - mert ezek már inkább karmok -, a tőle megszokott meghökkentő stílusban jelent meg Lady Gaga New York-i, Times Square-i fellépésén, az MTV műsora keretében.

Hercegnősre vette a figurát, nagy, karimás fejfedőt, szép, loknis frizurát, gyöngysort, kesztyűt és csipkeruhát viselt. Magához képest visszafogott volt.

Igaz, a ruha a rafinált kiegészítőknek köszönhetően olyanná tette, mintha széltében nőtt volna meg egyébként dicséretes külsejű feneke, no és a hercegnői megjelenéshez a napszemüveg sem éppen volt szükséges.

Annyi bizonyos azonban, hogy Stefanie - mert ugye ez az eredeti neve - korábbi extrém megjelenéseivel ellentétben most egészen bájosnak hatott.

Lady Gaga egyébként itt jelentette be, hogy ő fogja megnyitni augusztus 28-án az MTV Video Music Awards díjátadó gálát, ahol a szakma legjobbjait ismerik el.

Érdemes hírek Lady Gagáról...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.