Felháborította a rokkantakat a gesztus

Lady Gaga kerekesszékbe került

Egy közel 20 éves koncertet idézett fel Lady Gaga, ám nemcsak a mozgássérültek, de még a rajongói is elítélték azért a gesztusért, amit ő jószándékból tett a rokkantak érdekeiért.

Lady Gagát csak egy kötél tartotta össze képgaléria

2011.07.15 18:29ma.hu

Vérig sértette a mozgássérült szervezeteket Lady Gaga néhány nappal ezelőtti ausztrál koncertje, amelyen egy kerekesszékben ülve énekelte végig mintegy egy órás koncertját.

Az extrém énekesnő ezzel felidézett egy csaknem 20 évvel ezelőtti hasonló eseményt is: a Sydney Town Hallban 1992-ben az egykori Nirvana együttes tragikus véget ért énekese, Kurt Kobain gördült be szintén rokkantszékben a színpadra.

Fotó: Starpulse (A galériához KATT a képre!)


A szerda esti Reading Festivalon Gaga a legismertebb számaival kedveskedett a közönségének, és megköszönte a támogatást is nekik, mielőtt búcsút intett és visszavonult, ám a mozgássérülteket ezzel egyáltalán nem hatotta meg, inkább visszataszítónak találták a sztár újabb polgárpukkasztó megnyilvánulását.

Az előadása alatt fekete kendőt viselő énekesnőt egyébként ausztráliai turnéja során épp a fenti viselkedése miatt nyers tojásokkal is megpróbálták megdobálni a fogyatékosokkal szimpatizáló tömegek, de azok nem jutottak tovább a testőrök fejénél.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.