Megkötözős játékot játszott az extrém énekesnő

Botrányos képek: Lady Gaga pucérra vetkőzött!

Lady Gagától láttunk már vad dolgokat, de amit most mutatott, az minden eddigit felülmúlt. Tulajdonképp már alig maradt egy egészen kis porcikája, amit még nem pakolt ki...

Lady Gagát csak egy kötél tartotta össze képgaléria

2011.06.23 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Nyilvánvaló, hogy Lady Gaga nem kelhet versenyre a legszebbnek kikiáltott szupermodellekkel, de tulajdonképp nem is emiatt szeretjük - már ha egyáltalán szeretjük.

A lényeg egy énekesnőnél úgyis a hangján, meg az előadói képességein van, és ahhoz nem férhet kétség, hogy Stefani Germanotta igen ügyesen építette fel az imidzsét az elmúlt pár év alatt: szinte nincs olyan objektív mutató, amely ne őt hozná ki legbefolyásosabb énekesnőként.

Milliók követik mindennapjait a közösségi oldalakon, sikerre van ítélve az a vállalkozás, amely mellé odaáll, szóval tulajdonképp nem is lenne szüksége egy meztelen, megkötözős fotózásra - ha ezt a sikert nem épp azzal érte volna el, hogy mindig is szeret polgárokat pukkasztani.

Csak aztán az ifjúság nehogy ebben is elkezdje utánozni!

További hírek Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.