"Inspirálóan hatott rám a teljesítménye"

J-Lo ötleteket csent el Lady Gagától - de nem akarja másolni őt

Jennifer Lopez beismerte, hogy amikor Lady Gagával közösen dolgoztak, sok ötletet és lendületet kapott tőle, ugyanakkor kijelentette, nem kívánja másolni a zenei stílusát.

Jennifer Lopez popsija már nem elég az "első helyre?" képgaléria

2011.06.19 11:29ma.hu

Jennifer Lopez nem az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó művész, akit megihletett Lady Gaga munkássága, de abban a szerencsés helyzetben lehet, hogy sokakkal ellentétben ő közvetlen közelről is megfigyelhette, sőt, ötleteket meríthetett az extrém előadótól.

"Kreatívan progresszív" - fogalmazott a popsijáról elhíresült énekesnő, és bevallotta, hogy belőle is kihozott néhány olyan dolgot, amiről korábban sejtése sem volt. "Mindig is motivált a többi művész és ihletet merítettem belőlük. Inspirálnak, mert amikor azt látom, hogy mások nagy dolgokat csinálnak, az arra késztet, hogy én is nagy dolgokat tegyek." - vallotta be J-Lo nemrég az MTV Newsnak.

Azon pedig egyáltalán nem lehet csodálkozni, hogy épp Lady Gaga volt az egyik "inspirátor", hisz a latinos dallamaival sikert aratott énekesnő legújabb, Love? címet viselő lemezén, amely májusban jelent meg, egy közös szám is felbukkan, Invading my mind címmel. Így hát miközben együtt dolgoztak a slágeren, Lopez közvetlen közelről megfigyelhette, hogyan is dolgozik a pillanatok alatt közönségkedvenccé vált Gaga.

Fotó: Hot Cool Pictures (További fotók a galériában)

"Szeretem az érzékenységét a dalok és szövegek iránt, és nagyon érdekesnek találom a személyét. Csak azt nem szeretem, amiket hétköznap hallani lehet róla. Nagyon élveztem a közös munkát, és örülök, hogy lehetőségem nyílt erre. Szerencsésnek érzem magam, amiért ezt megcsinálhattuk." - fogalmazta meg érzéseit J-Lo, aki a duett végére teljesen másképp tekintett Lady Gagára, mint a kezdetekkor.

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy bármennyire is hatással volt a művészetére Stefani Germanotta stílusa, mégsem szeretné másolni őt. Továbbra is arra törekszik, hogy a saját hangján "szólaljon meg", és nem tervezi, hogy saját egyéniségét felülírja a más művészek által diktált stílusokkal.

"Sosem voltam olyan, aki megpróbált másokat figyelni és azt csinálni, amit ők. Mindig is úgy éreztem, egy igazi művész tudja, mit csinál, és épp ettől válik egyedivé, így lehet tudni, ki is ő. Nem lehet semmit és senkit másolni vagy azt csinálni, amit mások, mert az csak furcsa eredményt szülhet. De a saját határaidat és korlátaidat feszegetheted, mert lehet, hogy valami nagyszerű dolog jön ki belőle" - fogalmazott Jennifer Lopez.
Még több hír Jennifer Lopezről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.