A formás hátsó sem garancia a tökélyre

Jennifer Lopez és az ő narancsligete

Lebukott a szexszimbólum: hiába a formás hátsó, a tökéletesség csak a gondosan kiválasztott ruhákban valósul meg. Elég egyetlen óvatlan pillanat, és a lesifotósok máris leleplezik, mi rejlik a nadrág alatt!

Durva - Jennifer Lopez zsírpárnái retusálatlanul! képgaléria

2010.07.15 15:38ma.hu

Sosem mondta senki, hogy Jennifer Lopez a falatnyi popójáról híres, mégis nők ezrei irigylik kerekded idomait, sőt, nem ritka, hogy a plasztikai sebésztől kifejezetten "J.Lo-s feneket" kérnek.

Igen ám, de ami a színpadon, gondosan szabott ruhákban a tökéletesség látszatát kelti, csupaszon már nem is annyira hibátlan. Ráadásul ha nem csal a szimatunk, a képen látható jelenetek még csak nem is véletlenül kerültek lencsevégre, márpedig akkor jobban is fel lehetett volna készülni a kicsiny párnácskák ellen.

Nem tudjuk, olvassa-e J.Lo a ma.hu-t, de ha igen, akkor egy jótanács, csak tőlünk: csupán pár centivel hosszabb szoknya kell, és legközelebb nem ég le ennyire strandolás közben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.