A volt férj közzétenné a szexvideót

Fotók - Jennifer Lopez verte és hajléktalanná tette expárját?

Jennifer Lopez első férje, Ojani Noa elhatározta, hogy mindenáron kiad néhányat házi videófelvételeiből, amelyekből jó néhányon Jennifer-rel látható intim körülmények között.

Már csak emlék Jennifer Lopez és Ojani Noa szerelme! képgaléria

2010.04.23 15:30Napi Ász Online

A videót állítólag főleg bosszúból akarja megjelentetni az exférj, mivel Jennifer Lopez házasságuk alatt folyamatosan bántalmazta, utána pedig kisemmizte.

Barátai szerint Ojani Noa Jennifer mesterkedéseinek köszönhetően gyakorlatilag hajléktalanná vált.

A boldogságból elkeseredett harc lett

Kérdés, hogyan tudja megjelentetni a szexvideókazettákat, mivel egy korábbi bírósági döntés kötelezte, hogy semmiféle információt ne szolgáltasson ki volt nejéről.

Ügyvédje szerint azonban megoldható a dolog, több kiskaput is talált a határozatban; például úgy, hogy Ojani csődöt jelent - nem is áll messze ettől egyébként.

Majd pedig elárverezteti ezeket a kazettákat, és mellette még egy seregnyi félreérthető fotót volt feleségéről. Kíváncsiak vagyunk, vajon a bíró is indokoltnak látja-e majd az eljárást...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.