Exférje piacra dobná a nász-szeretkezést...

Pikáns képek - Szexvideó Jennifer Lopezről - mikor kerül közkézre?

Nem volt elég megfontolt első házassága idején a gyönyörű latin díva - Jennifer Lopez-t azóta is fenyegeti a lehetőség, hogy exférje jó pénzért eladja pikáns pillanataikat...

Nézze meg JLo-t szexjelentben - Wesley Snipes-szal... képgaléria

2009.11.10 10:30ma.hu

Jennifer Lopez, aki ma már Marc Anthony felesége és két gyermek, Emme és Max édesanyja, mai napig nem tud megszabadulni a rossz érzéstől: egyszer közkézre kerül első férjével készített szexvideója...

Ojani Noa már korábban szerette volna fellebbenteni a fátylat néhány pikáns titokról a Jennifer-rel töltött időszakból. Könyvet készült írni időközben világhírűvé vált ex-feleségéről.

JLo és volt férje, Ojani Noa

Lopez azonban közbelépett, és így a bíróság gördített akadályt a kötet kiadása elé.

Most ismét jogi képviselőhöz fordult a megrettent J.Lo, amint értesült arról, hogy volt férje pénzzé tenné az 1997-ben, nászútjukon készült szexfelvételeket.

Jennifer nyomatékot adva a dolognak közel 2 milliárd forintra perelte Ojani Noát.

Egyelőre úgy tűnik, az egyik Los Angeles-i bíróság meg fogja tiltani, hogy az exférj nyilvánosságra hozza a pikáns videókat. Ma születik a végső döntés az ügyben.

A csinos énekesnő és egykori férje még egy évet sem töltött együtt.

Nem ez volt azonban JLo egyetlen tönkrement házassága, táncosával, Chris Judd-dal is összekötötte életét, de ez a frigy sem érte meg az egy esztendőt.

Marc Anthony-val azonban már lassan öt éve él együtt a latin díva, s úgy tűnik, ez a kapcsolat olajozottan működik.

Jennifer Lopez beteljesülést ígér a nőknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.