"Ez a világ legőrültebb dolga"

Képek - Jennifer Lopez orra is megnőtt a terhesség alatt?

A két ikergyermeket nevelő Jennifer Lopez szerint nemcsak a derékbőség, hanem az orr is nő a terhesség alatt.

Jennifer Lopez tündéri gyermekeivel lazított! képgaléria

2010.05.03 10:30MTI

"Az én orrom aztán igazán nagy lett" - mondta a hollywoodi híresség németországi látogatása során. "Ez tényleg a világ legőrültebb dolga."

Jennifer Lopez terhesen - nagy orra volt?

"A terhesség végén az orr már hatalmas. Igen, valóban óriási. De csak a kilenc hónap vége felé" - folytatta a színésznő, aki szerint véleményét számos nő osztja.

A híresség legújabb filmjében, az Ilyen a formám című romantikus vígjátékban egy olyan New York-i nőt alakít, aki mesterséges megtermékenyítés mellett dönt, és ikreket hoz a világra.

A sors fintoraként épp a megtermékenyítés napján ismerkedik meg egy hozzá illő férfival.

Jennifer Lopez 2008-ban maga is ikreknek adott életet, a terhesség alatt hatalmas étvágya volt - emlékezett vissza. "Az étkezés minden formája üdvözítő volt" - viccelődött.

Konyhaasztalon szexelt JLo?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.