Hamar leveri Kim Kardashian fenekét?

Szexi képek - Jennifer Lopez nagy popsicsatára készül

Az utóbbi időben már nem JLo híres fenekének jártak a csodájára - előtérbe került a csinos valóságshow-sztár, Kim Kardashian. A jelek szerint azonban Jennifer nem adja fel.

2011.05.07 08:30ma.hu

Tény és való, mostanság inkább a gyönyörű, kerek idomokkal megáldott Kim Kardashian került előtérbe, ha a formás popsikról volt szó. Az egykori valóságshow-hős leányzó együtt szerepelt a műsorban húgaival.

Két, hasonló külsejű lánytestvére van, de egyikük sem büszkélkedhet olyan méretes, mégis mutatós fenékkel, mint ő.

Korábban Jennifer Lopez viselte a "popsikirálynő" címet, a családanyává lett énekesnő-színésznő az utóbbi időben egy kissé háttérbe szorult Kimhez képest.

A jelek szerint azonban nem hagyja a dolgot annyiban.

Az ikerpár, Emme és Max világszép anyukája ugyanis a minap új albumát, az All You Need Is Love?-ot népszerűsítve szemet gyönyörködtető idomokkal állt színpadra.

A szexi fekete öltözékben kidolgozott karja és popsija is alapos hangsúlyt kapott. Talán egy kicsit túlságosan is...

Kim Kardashian nemcsak pózol...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.