Guccit népszerűsítenek JLo gyerekei

Bájos fotók - Jennifer Lopez ikrei pózolnak és segélyeznek

Két csemetéje nem marad el szépségben a gyönyörű énekesnő mögött - Emme és Max adottságait most jótékonysághoz használta fel Jennifer Lopez.

Boldog család: Jennifer Lopez, Marc Anthony és a gyerekek a strandon képgaléria

2010.10.28 09:29ma.hu - Fotó: Gucci/US Weekly

Máris édesanyjuk nyomdokaiba lépnek az ikrek? Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony kétéves gyermekei, Emme és Max a Gucci kampányában szerepelnek, híres mamájukkal együtt.

A 2010-es tavaszi-nyári gyermekkollekciót népszerűsítik a malibui tengerparton készült fotókon. JLo a US Weekly Magazinnak elárulta, első alkalommal tesz ilyesmit a csemetéivel, különleges tapasztalat és élmény volt velük dolgozni.

Még több fotó! - Jennifer az ikrekkel, Max-szal és Emme-mel

A képek az ismert fotográfus Mert Alas és Marcus Piggot keze munkái. Az ikrekkel készült felvételekért azonban Lopez nem kapott egy garast sem - pontosabban járt neki, persze, de az énekesnő jótékonyságra fordítja azt.

Elmondása szerint az UNICEF számlájára utalja át, valamint a Maribel Alapítványnak, melyet a testvérével közösen működtet.

Jennifer szerint egyébként a kislánya, Emme a "második Suri Cruise", önállóan határozza meg, mit szeretne felvenni, és a hercegnő-ruhájában alszik.

Tom Cruise és Katie Holmes tündéri kislányát emlegetik a legdivatosabb sztárcsemeték között az első helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.