Lopez jobban tette volna, ha nem fordul meg

Fotók: Hoppá! Meghökkentően csúnya J.Lo hátsó fele

A világ egyik legjobb popójának tulajdonosa mostanság leeresztett egy kicsit - Jennifer Lopez duettjét követően meglepő látvány tárult a nagyérdemű elé.

Hmm - Hogy néz ki Jennifer Lopez hátsó fele? képgaléria

2010.10.20 09:29ma.hu

Nemcsak csinos külsejének és remek hangjának, a 41 esztendős Jennifer Lopez formás hátsójának is csodájára jártak az évek során - nem titok azonban, hogy JLo két gyermeke születése után felszedett pár kilót, s fáradtságos munkával dolgozta le azokat.

További fotók a párról! - JLo és Marc Puerto Ricóban

Bár külseje most is irigyelendő, akad rajta néhány javítanivaló, csak az a gond, hogy Jennifer ezeket nemhogy elrejtené, de ki is hangsúlyozza...

A minap Puerto Rico-ban, San Juan-ban lépett fel férjével, a 42 éves Marc Anthony-val: duettet adtak elő.

JLo áttetsző, világító zöld csíkokkal díszített ruhában feszített a színpadon, ami azonban egy kissé rövidnek bizonyult.

Az énekesnő lába kivillant, ami nem lett volna baj, csakhogy amikor megfordult, és párjával együtt távozott a pódiumról, nyilvánvalóvá vált, hogy lábai hátulról már nem túl tetszetősek, feneke pedig furcsán nagynak hatott...

Nem tudni, miért választ Jennifer ilyen előnytelen ruhákat, mert nem ez az első eset. A szépséget kellene inkább hangsúlyozni...

Jennifer Lopez zsugori, felfuvalkodott alak?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.