Az énekesnő szorgosan gyűri a lepedőt...

Fotók - Nem tudta tartani a száját Jennifer Lopez a szexről

Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony nagyon vágytak már gyermekre, amikor három éve ikreik megszülettek - Nem marad azonban a jelek szerint négytagú a család. Most újabb babára gyúrnak.

Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony gyerekholmikat vásárol képgaléria

2011.01.31 14:20ma.hu - Fotó: Celebritydailypost - Fame

Harmadik gyermeket szeretne Jennifer Lopez és párja, Marc Anthony! A dögös latin díva nem is titkolja, hogy egy ideje szorgosan nyomják az ágyat a kedvesével, és a szexet "mindketten nagyon élvezik".

A sztárpár nagyon bízik benne, hogy hamarosan bejelentheti az örömhírt a terhességről. Valóban, ha még vágyik gyermekre, Jennifer-nek nem árt igyekeznie, hiszen az énekesnő már 41 éves.

Még több kép a fotóra kattintva! - Fotó: Fame

JLo és Marc ikrei, Max és Emme most három esztendősek. Világhírű édesanyjuk elmondása szerint nagyon jókor érkeztek. Igazi összetartó erők ugyanis a családban.

Jennifer nem tagadta: voltak vitáik, nehéz időszakaik a férjével, melyeken talán nem jutottak volna túl a gyermekek nélkül.

Sokkal közelebbi a kapcsolata Marc-kal, mióta csemetéik vannak, és sokkal többet tesznek azért, hogy a kapcsolatuk jól működjön.

Tisztában vannak vele, hogy a két kicsinek szüksége van rájuk. A gyerekek tanították meg őket arra, hogy ne legyenek önzőek, hogy másként gondolkodjanak, és legyenek kitartóak, erősek.

Jennifer Lopez azt is elárulta: sosem fekszenek le esténként haraggal - ennek "megtanulásában" szintén nagy szerepet játszott a kis Max és Emme.

Adóhatóság nyomoz JLo után?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.