Óva inti a tiniket az extrém énekesnő

Lady Gaga: "A szex az igazi élet, de ne csináljátok korán"

Különös, hogy épp Lady Gaga papol a szexről, bár talán saját csalódásaitól szeretné megóvni a ma fiataljait. Későbbi nemi életre és aktív védekezésre buzdítja a tiniket.

Hoppá: Lady Gaga melle kifittyent az extrém ruhából! képgaléria

2011.06.10 15:29ma.hu

Meglepő, hogy épp az a sztár beszél a biztonságos és megfontolt szexről, aki máskor nyíltan hangoztatja szabad elveit, ám mint fogalmazott: azt szeretné, ha a rajongóinak minden álma teljesülhetne. Épp ezért Lady Gaga idejekorán figyelmeztetni akarja a tiniket a rájuk leselkedő veszélyekre, többek közt a szexuális problémákra úgy fizikai, mint érzelmi téren.

"Úgy gondolom, a tiniknek várniuk kellene, ahelyett, hogy túl korán elkezdenének nemi életet élni. És az első perctől az utolsóig védekezniük kell óvszerrel! De nem félek attól, hogy a szexről beszéljek. A szex nem rossz: a szex maga az igazi élet! Nem hinném, hogy rossz lenne." - nyilatkozta a napokban.

További képek a galériában!


A 25 éves énekesnő, aki nem egyszer került már a címlapokra nyílt elvei miatt, most azt mondja, számára a szexualitás különösen fontos, és az összes zenéjében jelen van. "A szex mindenkinek nagyon inspiráló, és azt hiszem, nem létezik olyan zene a világon, amiben egy kicsit sem játszott szerepet ez az elem!" - véli.

De ha túl korán bújnak ágyba a fiatalok, felkészületlenül és elővigyázatlanul, az összes álmuk porba hullhat, és ezt a híres énekesnő semmiképp nem szeretné. Az pedig biztos, hogy rajongóira nagy hatással van, így vélhetően ezt a tanácsát is meg fogják fogadni.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.