Mindig visszatérnek egymáshoz?

Már megint? Lady Gaga harmadszor is ugyanazzal a pasival

Két szakítás után harmadszor is egymás karjaiban kötött ki Lady Gaga és Luc Carl, ezúttal az extrém énekesnő egy dallal "üzent" szerelmének az érzelmeiről. Úgy tűnik, célba talált.

Meghökkentő: Lady Gaga vállpúpokkal és dominaszerelésben... képgaléria

2011.06.20 09:34ma.hu

Azt mondják, vannak emberek, akik egymásnak teremtettek, márpedig kell ebben lennie valami igazságnak, mert Lady Gaga és Luc Carl egyszerűen képtelen megszabadulni egymástól. Az extrém énekesnő immáron harmadik alkalommal fut neki a közös életnek Luckel, aminek valószínűleg az is része lehet, hogy szakmailag is inspirálóan hat rá a férfi.

Az énekesnő 2005-ben ismerkedett meg a rockzenésszel, amikor még őt is csak Stefani Germanottaként ismerték a barátai, és legfeljebb álmodozhatott a világraszóló hírnévről. Aztán váratlanul befutott, igaz, ehhez egy névváltoztatás is járt, Lady Gagaként viszont számos toplista és elemzés igazolja, hogy korunk legbefolyásosabb sztárja lett.

Érzelmeit eleinte ez nem befolyásolta, ám tavaly nyáron kapcsolatuk megromlott és úgy döntöttek, külön folytatják életüket. Az elhatározás aztán mégis csupán egy hónapig élt, mert augusztus végére már megint mindenhova együtt mentek, de csak találgatni lehet, hogy ki kezdeményezte a békülést, illetve hogy mi volt a nagy felismerés kiváltója, mely szerint nem bírják ki egymás nélkül.

Akárhogy is, a szerelem újra lángra kapott és perzselően égett is, olyannyira, hogy karácsony táján már mindenfelé azt rebesgették, hogy megvolt az eljegyzés és hamarosan egybekel a pár. A frigy azonban csak nem akart megköttetni, de azért ettől függetlenül meglepő volt a hír, amikor május közepén Gaga bejelentette, kapcsolatuk másodszor is zátonyra futott.

Lady Gaga és Luc Carl (Fotó: Twisted News - További képek a galériában)


Noha azóta egy teljes hónap eltelt, a botrányairól is híres énekesnő egyik közeli barátja a hétvégén váratlanul kikotyogta: két hete már megint minden szép és jó a szerelmespár közt, kibékültek.

Miközben a rajongók már nem győzik kapkodni a fejüket és nyomon követni, hogy kedvencük magánélete egy-egy adott pillanatban épp az egekben jár vagy a pokolban, Gaga dalban írta meg érzelmi hullámzásait, a Born This Way című albumon a You and I-t állítólag pont a 30 éves Lucnek szánta, ezzel "üzent" a férfinak.

"Az új nagylemezemen nincs olyan dal, amit ne saját magam írtam volna, és azt hiszem, ha saját dalt írsz, megtalálod a módját, hogy az érzelmeiden keresztül kifejezd saját énedet. Ezért van az, hogy a dalok minden este másképp szólnak: néha ugyanaz a dal a szerelmedről szól, néha pedig a rajongókról." - fogalmazott nemrég egy interjúban az előadó.

Azt persze nem tudni, hogy ennek mekkora szerepe volt Luc meggyőzésében, de ha a tengerentúlon is háromtól kezdődik az igazság, akkor lehet, hogy hamarosan tényleg sor kerül arra a kézfogóra...

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.