A japán földrengés áldozatai indították meg

Képek: Lady Gaga sírva tartotta a sajtótájékoztatót

Képtelen volt visszatartani könnyeit Lady Gaga, miközben a japán szökőár áldozatairól beszélt. Tokióban jótékonysági koncertet adott a károsultak javára.

Lady Gaga potyogó könnyekkel a sajtótájékoztatón képgaléria

2011.06.26 12:29ma.hu
Fotó: RexFeatures (A galériához KATT a képre!)

Teljes érzelmi katarzist élt át Lady Gaga Tokióban, amikor egy jótékonysági koncertet megelőző sajtótájékoztatón vett részt. A koncert bevételeivel a márciusi földrengés és cunami károsultjait kívánja segíteni, de nemcsak ezt a pénzt ajánlotta fel, hanem minden erejével azon van, hogy más forrásokból is adományokat gyűjtsön.

Az extrém popikon képtelen volt visszatartani könnyeit, de nem is leplezte megindultságát, amikor az amerikai japán nagykövet, John V. Roos tartotta beszédét az MTV Video and Music Aid által szervezett eseményen.

A 24 éves énekesnő ugyancsak egy érzelmekkel teli beszéddel készült, melynek során kijelentette: Japán az egyik kedvenc helye a földön. "Fontos, hogy a világot emlékeztessük arra, hogy Japán biztonságos és tárt ajtókkal várja a turistákat a világ minden részéről, tudatva, hogy jöjjenek és csodálják meg ezt a gyönyörű országot." - mondta.

A koncertet szombat este tartották, Lady Gaga pedig már korábban megígérte, hogy a mintegy 900 ezer fontnyi jegyeladásból származó bevételt a japánoknak utalja át, ő maga is rögzített egy dalt a japánokért készült jótékonysági albumon, továbbá egy pólót tervezett az "Uniqlo Save Japán" kollekcióhoz.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.