A pasik közt Justin Timberlake a legelegánsabb

Hoppá: Lady Gaga jobban öltözik, mint Katalin hercegnő

Összeállt a legjobban öltözött hírességek listája: a sort a nők közt Lady Gaga, a férfiaknál Justin Timberlake vezeti. A legcsinosabb hölgyek közé két vezető politikai személy is bekerült.

Kate Middleton és húga, Pippa - stílusérzék: csillagos ötös! képgaléria

2011.08.04 18:29ma.hu

A férfiaknál Justin Timberlake, a nőknél pedig Lady Gaga vezeti a Vanity Fair magazin által összeállított listát a legjobban öltözött hírességek közt. A legstílusosabb sztárok közé "öltözte" be magát Johnny Depp, Colin Firth, Armie Hammer és a Forma-1-es pilóta, Jenson Button, a nőknél pedig Lady Gaga mögött olyanok sorakoznak fel, mint Carey Mulligan és Tilda Swinton.

Katalin hercegnőnek van stílusérzéke (Fotó: People - A galériához KATT a képre!)

Az idei listáról sem hiányozhatnak a hollywoodi sztárok mellől a politikai közéleti személyiségek, köztük az amerikai First Lady, Michelle Obama és a britek kedvence, Katalin hercegnő, de találkozhatunk a monacói herceg újdonsült feleségével, Charlene-nel is.

Az angol hercegnő egyébként 2008-ban már szerepelt a felsorolásban, igaz, akkor még Kate Middleton néven, és a politikához jóval kevesebb hivatalos köze volt, mint manapság, a trónörökös Vilmos herceg feleségeként.

Érdekesség, hogy míg Carla Bruni-Sarkozy eleganciájával kivívott magának egy elismerést a listán, addig férje, Nicolas Sarkozy a közelébe sem jutott annak. Az elismerő címet viszont több üzletember és a művészvilágtól viszonylag távolabb eső híresség is megkapta, mint például Christine Lagarde, a Nemzetközi Monetáris Alap menedzser-igazgatója, vagy Arpad Busson és Alejandro Santo Domingo üzletemberek.

Minden, amit a sztárokról tudni lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.